Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana99999999999

przegrałam życie... wszystko

Polecane posty

Nie mam już siły żyć... za dużo tego wszystkiego ;( zawaliłam szkołę, ciągle kłócę się z matką, z siostrą, z chłopakiem też mi się nie układa... wszystko przegrałam, wszystko stracone... chciałam to jakoś uratować, nie wyszło ;( mam dwie drogi... albo zwieje z domu co rozwieje moje problemy choć na chwilę, a potem znów do nich wrócę i tak będę uciekać... nie wiem jak długo... albo ze sobą skończę... to na zawsze rozwiąże wszystko...

Gość sumienie Jarka z lat 80tych
masz talen do kłótni zacznij prowadzić program autorski w TV bądź w radio , zapisz się do partii .

up up up

Gość zamiast ze sobą kończyć
To zacznij prowadzić lepsze życie nawet jeśli masz 85 lat to możesz coś zmienić na lepsze.

Daj spokój, będzie dobrze, czasem tak jest, że wszystko się wali i pali, potem jakoś wyjdziesz z problemów. Powoli i nie patrz na to wszystko, jak na apokalipsę. Serio, z doświadczenia ci piszę, że jeszcze nie raz będziesz miała większe problemy. A szkoła, pouczysz się, zdasz jeszcze raz, nie ty pierwsza i ostatnia. Głowa do góry! :)

Gość też mam
nerwy każdy ma ale trzeba próbować je powstrzymywać niezła jesteś normalnie jak mój dziadek wiecznie ze wszystkimi się kłócił i kłóci nadal