Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d_miś

modna bielizna gdzie najlepiej kupować

Polecane posty

Gość d_miś

Gdzie można znaleźć w miare tanie męskie stringi, chodzi mi o białe takie ? Szukałem w supermarketach i na targu ale nic nie mają.

Gość tomaszg
Trudno powiedzieć, może w jakiś centrach handlowych. Ja ostatnio szukałem krawata w romby i też kicha.

Gość miss berry
a w bieliźnianym ?

Gość rupi orzeszek
no co wy najlepiej na aukcjach internetowych :)

Gość klassi
No tak można na aukcjach, ale czasami jak nawet dobry biustonosz jest w dobrej cenie to trzeba dość sporo zapłacić za przesyłkę i wtedy się średnio opłaca. Ja często szukam na różnych blogach fajnych modeli i potem sprawdzam czy u mnie w mieście można je kupić ;)

Gość jestem na balkonetce
a nie lepiej od tej modnej dobrze dobraną?

Gość stylonka
Najlepiej i modną i dobrze dobraną :D Ja ostatnio przekonałam się do polski marek, cieszy mnie to że w końcu nasze bieliźniane firmy zaczęły robić wygodne i ładne komplety. Na przykład taki z Gaia -> http://bit.ly/ppmwVj stylowy i jednocześnie połączony z nowoczesnym designem.

Gość dotinn
no tak polska bielizna zaczyna w końcu nadawać się do użytku . Ja dostałam od nipplex na facebooku majteczki i stanik . Dobrze się nosi i jest wygodna. Piorę normalnie w prace i nic się nie dzieje więc spoko.

Gość eeeeeeee????????
dotinn, won z tym spamem! majtki w tym czymś jeszzcze można kupić, ale stanik? ich staniki się ciągną jak guma do majtek, a rozmiarówkę mają łagodnie mówiąc ograniczoną...

Gość aaaaaaaaa111111
tez mam problem z bielizna mieszkam w malym miescie aa jedyna bielizna jaka znalazlam to taka albo dla pan po 40 albo taka ktora mi sie nie podoba . mam 20 lat i mam z tym problem zwlaszcza u facetow nie podoba sie moja bielizna. Jakies rady?

Gość dotinn
ee? yyy mam od nich stanik i wiem co piszę. Może rozmiarówkę nie mają mega szeroką ale jakość jest dobra. mam od nich biustonosz kilka miesięcy i jest ok, nie wychodza nitki, a szelki się masakrycznie NIE rozciągnęły.

Gość baskimama
Niby czemu miałby się szelki rozciągać jak one są w sumie głównie do dekoracji? a markę generalnie znam, i na pewno nie powiedziałabym, że mają dobrą jakość: kroje fatalne, obwody rozciągliwe, rozmiarówka jak wspomniałaś baaardzo marna... jesst tyle lepszych firm...

ja uwielbiam sklep CALZEDONIA, a ich reklama nowego push upu bo prostu wymiata!!:) Niestety mają drogą bieliznę i mogę sobie na nią pozwolić tylko okazjonalne:) heheh no chyba, że mąż kupi!

Gość taaaakkjaasnne
A co tam ma wymiatać? biedna dziewczyna wciśnięta w stanik za mały o 5 misek z żałośnie wylewającym się na wszystkie strony biustem? ogólnie firma jest pożałowania godna, rozmiarówkę mają masakryczną

Gość HalinkaJach
Ja zawsze zaglądam tutaj http://ekskluzywna.pl/ bo praktycznie codziennie coś nowego wrzucają do oferty, sklep mocno na czasie jak tylko wychodzą nowe fasony lub zmienia się sezon to można fajną bieliznę wypatrzeć.