Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaewaewunia

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość ewaewaewunia

Jesteśmy razem 8 miesięcy, od jakichś 2 mieszkamy razem. On nie mówi, że kocha, nie prawi komplementów, nie mówi:skarbie, słoneczko, kochanie tylko bezosobowo. Nie daje kwiatów ani prezentów, nie przytula tak ot sobie, tylko wtedy jak chce seksu. Ale reperuje mi wszystko w domu, robi zakupy, czasem gotuje, wszędzie mnie podwozi samochodem, kupuje moje ulubione ciastka, w nocy śpi przytulając mnie do siebie... nie wiem co myśleć, zalezy mu czy nie?

Gość ewaewaewunia
tylko raz, po jakiś 4 miesiącach znajomości powiedział mi, że sie we mnie zakochał. Jest zodiakalnym Wodnikiem, jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie, że jest taki mało wylewny.

Zoodiak nie ma żadnego znaczenia. Natomiast napewno ma znaczenie to, co każde z Was rozumie pod pojęciem wyrażania/ okazywania miłości. Dal jednych to dawanie i otrzymaywanie prezentów, dla innych, jak cos w domu naprawi. I myslę że u Was to właśnie nie jest jeszcze dotarte. Czy dawałas mu do zrozumienia, ze potrzebujesz przytulenia ot tak? Albo że kochasz prezenty? To ważne by sie wtej kwestii dogadać, bo on może mysleć, ze sporo robi dla Ciebie, a Ty sie możesz wcale nie czuć kochana.

Gość jeden niezdecydowany facet
pewnie mu zależy ale nie jest typem romantyka, pogadaj z nim najlepiej.

Gość ewaewaewunia
Koralowa, mnie się wydaje, że powinien tak sam z siebie chcieć mnie przytulić...:( nie będe przecież się o to prosić, nic na siłę ale przykro mi, że jest taki zimny.

na twoim miejscu bym się go spytała :P ja tam wyznaje zasadę taka, że jak facet jest z kobietą to znaczy ze mu zależy. widocznie akurat tobie się trafił taki co uczucia okazuje przez robienie zakupów ;) (przyjrzyj się jak się w jego domu uczucia okazuje, to ci się rozjaśni) szukasz dziury w całym. masz dobrego chłopa, a tęsknisz za romantycznym nic nie wartym chłamem (wyznaniami, kwiatkami itp.). jedyne co to pogadaj z nim na spokojnie, że chciałabyś żeby Ci częściej okazywał czułość.

Gość ewaewaewunia
jeden niezdecydowany facet, nie wiem jak z nim gadać..nie chcę, żeby robił cos na co nie ma ochoty...ale skoro nie ma potrzeby być bardziej czuły, to chyba nie wróży nam najlepiej..:(

Gość ewaewaewunia
gwiazdki, tak kwestia okazywania czułości najbardziej mnie interesuje..brak mi jego dotyku na co dzień...

ewaewaewunia--> bardzo źle ci się wydaje. po pierwsze ludzie mają bardzo różne potrzeby związane z bliskością. po drugie jak czegoś potrzebujesz w związku to o tym powiedz, bo druga strona nie siedzi w twojej głowie i choćby kochała Cię najmocniej jak się da, to może nie zgadnąć Twoich pragnień.

Gość gossu
mówisz jak typowa babeczka, a on się zachowuje jak typowy chłop ;) moim zdaniem nie ma się czym przejmować :) a jak chłopu nie powiesz, to się w życiu nie domyśli! Tacy są, chociaż w tej kwesti chciałybyśmy inaczej :)

Gość ewaewaewunia
gwiazdki, ale tak jakos trudno mi powiedzieć: czemu mnie nie przytulasz częściej? potrzebuje tego....

Gość niezapominajka25__
Mi mój ukochany powiedział wprost że chciałby żebym częściej tak sama z siebie się przytuliła. Dobrze jest mówić sobie o tym :-).

Gość miałam podobnie
ale z czasem sytuacja sie rozjaśniła... niby nie zwraca sie do mnie kochanie albo słoneczko ale śmiesznie przekręca moje imię- mówi mi Madziuś.... też marudziłam że nieokazuje mi czułości i nie mówi że mnie kocha ale czułam to w każdym jego geście i widziałam jak na mnie patrzy maślanymi oczkami:) Niby przytulanie było żadkością, ale np. niepotrafił zasnąć kiedy mnie obok niego nie było...

Gość zakretka
Moj facet tez tak ma, nie za wiele czulosci, zero misiaczkow i prezencikow, ale dba o wszystkie moje potrzeby, po prostu okazuje swoja milosc w nieco inny sposob. Po paru rozmowach dotarlo do neigo, ze jednak przytulanki sa wazne i widze zdecydowana poprawe.

Gość ewaewaewunia
czyli jednak musze z nim pogadać...to trudne, bo jeżeli on nie ma ochoty, to i tak nic z tego nie wyniknie.

Gość lalineczka
Jak nie chce cię przytulac i nie mówi, że kocha , to pewnie ma cię już troche gdzieś i już mało do ciebie czuje.

Gość mówienie bezosobowe
ma wielką zaletę - nie można pomylić imion czy pneszczotliwych określeń.

Gość mówienie bezosobowe
*pieszczotliwych

Gość lalineczka
nie sądze, żeby po 8 miesiącach miał kłopt z zapamietaniem mojego imienia, poza tym nie spotyka się z nikim innym-fizycznie jest to niemożliwe, bo jesteśmy razem praktycznie non stop.

Gość hehehehehehehehehee
nieeee

Gość umbaumba
wcale

gdyby mu na tobie nie zalezalo, to by z toba nie byl. Facet ma poprostu taki sposob wyrazania uczuc, nie jest zbyt wylewny. A jezeli ci to tak bardzo przeszkadza, to mu poprostu o tym powiedz