Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rainer

Miedzy wodka a zagryzka

Polecane posty

Gość Rainer

Chcialem wysluchac opinii kogos obcego znajomych juz znam.... zatem, niedaleko mnie mieszka dziewczyna ktora za mna biega... przychodzi, przesiaduje... wyciaga na zakupy i inne takie... ale... najsmiesniejsze jest to ze ma chlopaka ktory siedzi w Anglii... wiedzialem o tym i dlatego tez trzymalem dystanst typowo kolezenski mimo ze otrzymalem tzw znakow az nazbyt. Po drugie zas... dziewczyna o swoim chlopaku wyraza sie przy mnie "MOJ BYLY" nie dalem sie na to nabrac bo nawet glupi by spostrzegl ze gdy ona otrzymuje telefon.... zaczyna wyjasniac mu dlaczego nie odbierala.... co jak co ale osoba z mianem EX nie trzeba sie tlumaczyc z zupelnie niczego. Po drugie zas, gdy odbierala przy mnie telefon... nie wspominala mu slowem ze siedzi z kolega wciskala kit typu ( ogladam film ) Idac dalej mieszka u niej teraz kolezanka.... rzekomo po to zeby ja byly nie nachodzil jak przyjedzie z holidaya... i tutaj surprise jej byly wrocil we wtorek... tak wiec nie musial za bardzo jej nagabywac o odwiedziny. o ile mi wiadomo spedzil je u niej w domu... jezeli mam byc szczery zwisa mi to jednakowoz.... zastanawiam co nia kieruje? czy probuje manipulowac czy jest po prostu miedzy mlotem a kowadlem... zaznaczam ze przez ten caly czas nie dalem jej do zrozumienia ze jestem zainteresowany czymkolwiek wiecej niz najwyzej przyjaznia. Jestem natomiast zly z jednego powodu, ow pan wyjedzie... a ona znow zaczynie do mnie przychodzic jak do jakiejs swego osoby zastepczej... wyciagajac mnie i tu i tam. Pytanie drugie... czy powinienem sie nadal z nia spotykac...

Gość babski bełkot
żaden facet tak nie napisze

Gość Rainer
i tak polknalem pare slow... ale jest w miare zrozumiale....

Gość Kamilkaaaaaaaaaa
ona chyba uznala cie za lepsza wersje... tylko co sie stanie jezeli ty okazesz sie ta gorsza, i znow poszuka lepszej tym razem od ciebie?

Gość hahahahahahahaaa1
zle zes stary trafil wiekszosc ludzi tutaj to idioci... wiec radz se sam... musialbys napisac jak debil zeby otrzymac konkretna odpowiedz haha

Gość jurek_sz
olej ta laska to szmata

Gość aja....
uwazam ze powinienes poczekac na jej ruch, ale badz teraz dla niej niedostepny nie zgadzaj sie na sporadyczne spotkania powiedz ze masz cos do zrobienia i moze innym razem odmow z trzy razy.

Gość xXKleopaterkaxX
ej Rainer daj mi swojego maila, jesli jestes chocby w polowie tak przystojny jak inteligentny to Ciebie chce :D

Gość JacekWawa
laski to jednak sa szmaty

Gość a faceci
to niby co phi

Gość ajanato
jeśli widzisz ,że okłamuje chłopaka to masz nadzieję,że będzie szczera wobec Ciebie?Zludzenia!!!

Gość Rainer
nie mam takich zludzen, ale nie wiele mi te odpowiedzi przyniosly... po co ona wyraza sie o swoim chlopaku przy mnie "MOJ BYLY.." gra manipulacyjna czy po prostu szuka kogos innego... a dwa czy powinienem w ogole kontynuowac ta znajomosc.... na jakimkolwiek podlozu... to mnie zstanawia.

Gość robi cie w ch
nie sluchaj, tylko patrz jak robi cie w chuj an starcie, to co bedzie potem? daj sobie z nia spokoj

Gość Rainer
XD to samo pomyslalem, tylkoe startu tu nie bylo... owszem spedzalem z nia czas.... ale nie dalem do zrozumienia w zadnym stopniu ze na czymkolwiek bardziej rozwinietym mi zalezy. wydaje mi sie ze to typ kobiety ktory tkwi w zwiazku z przyzwyczajenia i boi sie byc sama... czeka na cos lepszego.

Gość robi cie w ch
typowa malpa, galaz puszcza dopiero jak nastepna zlapie

Gość Rainer
na to wyglada, po prostu gdy przyjdzie do mnie po wyjezdzie swojego bylego-obecnego.... bede konswkwetnie mowil ze nie mam czasu albo wlasnie wychodze.... tylko z drugiej strony ona to chyba tez typ... im trudniej tym lepiej.

Gość umbaumba
wykruszacie sie, 1 na 1 nie macie szans

Gość umbaumba
nawet moze 2 na 1 tez ,nie jestem pewny

Gość Rainer
moze troche jasniej? nie zlapalem Twojego skrotu myslowego... pozno jest ;) pozdrawiam.

Gość ona ma ochote Cie
"przeleciec". Ot tyle. Jej ex wcale exem nie jest, ona tylko tak udaje przed Toba, aby latwiej jej bylo Ciebie uwiesc. Co masz robic? to zalezy od Ciebie. Masz ochote dac sie przeleciec?

Gość umbaumba
a co taki mily teraz? nie pewnie sie czujesz teraz? jak sam jestes czy tam 2 mala ruznica

Gość umbaumba
chyba ze to teraz Ty jestes teraz odnisoalem takie wrazenie?

Gość umbaumba
i skad wiesz na co ona ma ochote jestes nia czy jak?

Gość ona ma ochote Cie
To bylo do mnie??? Domyslam sie! Moge sie mylic, ale biorac pod uwage co autor napisal, ta laska za nim lata i klamie 'w zywe oczy' ze jej facet, jest jej ex. Bo nie wierze, ze nie sa nadal razem :-o Moim zdaniem, ma chetke na autora, a ze swoim facetem tez nie zamierza zrywac, a ma ochote sie zabawic, gdy jej partner ciezko tyra w Anglii ;) woli udawac przed autorem, ze juz nie sa razem, aby go przeleciec, bo moze sie okazac, iz autor jest prawym i szlachetnym (;) ) mezczyzna i na paninke w zwiazku nie poleci ;) Stad ten przekret, ze jej facet to jej byly. Bo gdyby nie byli faktycznie razem, to po co mialaby mu sie tlumaczyc???

Gość Rainer
Myślicie że zgodzi się na moje spotkanie z jej chłopakiem? BO wiecie od dawna nikt nie zwiedzał mojego anala i czuję wielką potrzebę.🖐️

Gość ty rainer coś kręcisz
Masz ofertę na seks i korzystaj jeśli Cie ona kręci. To jest dziwka i nie ma znaczenia czy ma chłopaka.

Gość Magnolia____
A dla mnie ona jakas dziecinna po prostu jest

Gość merkurylan
Jak dla mnie pizda jestes facet. Gdybys byl w pelni facetem kopnal bys w dupe te babe, a nie rozpisywal sie jak jaka pinda, ze cie odwiedza. Dzaialasz jakbys nie mial mozgu. jak ktos sobie nie zyczy odwiedzin takich panienek, to ich nie wpuszcza. A tobie koles chyba to nie przeszkadza, ze ona przy tobie tlumaczy swojemu tak jak tlumaczy. Jak dla mnie tlumok jestes i pizda bez oprzyrzadowania wlasciwego. A moze masz do tego na imie Krzysztof, oni tak maja. Sa idiotami do kwadratu.