Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala..

chlopak i dziewczyny- czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość ala..

w sumie nie mam wielkiego problemu ale nurtuje mnie pewna rzecz otoz czy u was dziewczyny chlopak ma kolezanki? moj chlopak wiem ze mnie kocha ale np wczoraj zakomunikowal mi, ze zaprosila go do naszej klasy taka dziewczyna ktora pomagala jego siostrze w korepetycjach . a wiec zakomunikowal mi to jakby tytulem wstepu i nie wiem czy czekal mojej reakcji czy jak,potem ,zaprosil go jakis chlopaka ktorego nie zna. niby cala historia miala dotyczyc jakiegos chlopaka ale najpierw poinformowal o tej dziewczynie jakby mimochodem. dopatrywac sie czegos wiecej czy przesadzam?

Gość przesadzasz

Gość ala..
aha czyli przesadzam a ktos inny uwaza inaczej?

Gość ala..
co to znaczy to oj?

Gość frufru
omg. a co, jak jest z Tobą, to już koniec, żadnej babki więcej ma nie znać? a te co poznał wcześniej ma pogonić na cztery wiatry?... :D problemy iście na miarę piętnastolatki...

jeśli zaczynasz się czegoś doszukiwać, to znajdziesz.... wymyślisz sama, zaczniesz podejrzewac, dorabiac teorie do kazdego slowa i tonu.... odpusc sobie... zajmij się swoimi znajomymi ;)

no straszne... Macie po 16 lat czy co?? Mój ma koleżanki z którymi się na piwo umawia i nie robię takich scen... jezu... może jeszcze zabroń mu mieć koleżanki na NK, bo pewnie z każda się po kryjomu spotyka...

Gość ala..
no najlepiej zamknelam bym go w klatce :( nie lubie jak rozmawia z innymi dziewczynami, a on jak na zlosc fajnie dogaduje sie z plcia przeciwna i tu wiem, ze nie podrywa bo kocha mnie ale lubi byc mily dla innych, lubi rozmwiac .

Gość LUBIĘ DOBRZE WYGLĄDAĆ
Są chwile, gdy wolałabym martwym widzieć Cię Nie musiałabym się Tobą dzielić, nie, nie Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Żebyś nie mógł oglądać tych, które są dla nas zagrożeniem Do pracy nie mogę puścić Cię, nie, nie Tam tyle kobiet, każda w myślach gwałci Cię Złotą klatkę sprawię Ci, będę karmić owocami A do nogi przymocuję złotą kulę z diamentami /Hey/

Gość ala..
pitus a ty masz swoja kobiete? jak ona podchodzi do twojej przyjazni z innymi dziewczynami? karygodne zachowanie--> najgorsze jest to, ze masz racje i bede musiala to jakos przetrawic lub zmienic wogole zapatrywanie na ta sprawe

Gość ala..
connie mozesz nie obrazac? co w tym dziwnego ze nie lubie jak mojego faceta kreca sie same kolezaneczki