Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carnalism

Jestem samotny bo nie umiem....

Polecane posty

Gość Carnalism

Nie wiem co jest ze mna nie tak, jakos podejscie do dziewczyny dla mnie to dla mnie cos co ujmuje mi na godnosci.... debilne wiem... ogolnie podobam sie dziewczyna i jezeli poznam jakas przez znajomych to bez problemow mi taka znajomosc czy to na dluzej czy na krocej wychodzi... nie mam problemow z rozmowa ani inne tego typu. Moja jej przyjaciolki kolezanka powiedziala jej ze wygladam ( z boku gdy sie mnie nie zna ) na osobe zbyt niedostepna zbyt zadufana w sobie i wyniosla ( ja lepszy od wszystkich ) gdy mnie poznala zmienila zdanie... ale jednak zeby to zdanie zmienic trzebakogos poznac... a mnie po prostu nie stac na podejscie, nigdy tego nie robilem... i po prostu boje sie ze spierprze i wyjde na debila gorszego niz przy pisaniu tego tekstu... czasami wydaje mi sie ze nie moge znalezc dziewczyny bo w mojej opinii nie jestem zadnym cudem natury... na imprezach dziewczyny usmiechaja sie... a ja chowam glowe w piasek bo zwyczajnie smieja sie ze mnie albo cos takiego.... to moja fota czy jest az tak zle? i39.tinypic.com/sy728w.jpg

Gość mlllll
stary doslownie jakbys opisal mnie, lacznie z tym wygladem. po prostu siedzi nam w glowach jakis syf, ktorego nie umiemy sie pozbyc...

Gość Carnalism
hah, przynajmniej nie jestem sam :D trzeba bedzie sie przelamac w koncu, ale zawsze gdy np ide na impreze to ide no dzis to nastapi a pozniej szukam sam sobie wymowek ;D

Gość ohohohohoho
trochę entuzjazmu kolego, odrobinę...

Gość mlllll
taaaaaa, tez sobie zawsze mowie - dzis sie przelamie!! a potem ... aaa, jeszcze nie, za malo wypilem, aaaaa jeszcze nie, bo w sumie to nie bardzo mi sie chce ... :D

Gość wciekly
wy jakies pedaly tu, tak co tu robicie, wy przebrzydle, dziewczyn im sie teraz chce, zobaczcie dziewczyny jakie pedaly, co o was tu mowia

Gość Carnalism
wsciekly, wywody na temat swoich ojcow zostaw dla kolegow.... dzieki.

Gość wciekly
nosisz peedalskie koszulki i fryzure i dlatego

Gość wciekly
brakuje ci kolczyka w brwi i bialego pasemka na czubie, i masz branie

Gość Rainer
haha dzieki, a teraz z laski swojej... wyjdz stad, swoim IQ dobitnie pokazales ze dna czasem sa podwojne.

Gość Carnalism
lol Rainer :D