Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całkiem fajna........

O kobietach i ich strojach słów kilka................

Polecane posty

a koszukla fajna, haha - dla odwaznych i piersiastych bo na male raczej sie nie gapia

Gość elokwentna istota z nibylandii
skwareczki są cool - nie chodziło o bluzkę z napisem, a tandetną szmatę jaką wkleiła ALINKA.

Gość LUBIĘ DOBRZE WYGLĄDAĆ
:P do warzywnego chodzę najczęsciej w szpilkach i kostiumie biurowym bo mam po drodze z roboty i idę atak komicznie, w spódnicy, szpilach z torebką i z siatami pełnymi darów natury

LUBIE DOBRZE...- ja też tak z reż z reguły snuję się po warzywniach, bo po drodze, po później nie będzie się chciało itd..

Gość skwareczki są cool
tak to fascynacja z dzieciństwa chciałem oblecieć balonem świat :D Piersi nie muszą być jak balony , a wracając do tematu dyskusji jaki jest stosowny strój do zakupu ziemniaków ? :D

:D:D sandały jezuski...

Gość dla mnie to głupota
ja warzywa kupuje raz w tygodniu na targu warzywnym- zeby były jak najbardziej naturalne i jadę po nie specjalnie samochodem w splashach i jeansach :P ale rozumiem, ze ktos może robić takie zakupy po wyjściu z pracy... tyle, że do pracy raczej nie chodzi się wypindżonym w imprezowe ciuchy i makijaż, no chyba, że ktoś pracuje w ...

Gość skwareczki są cool
ale len jest szorstki , to babka będzie wykonywała dzikie ruchy :D

w burdelach z reguły dziewczyny łażą w półnagie, nie stroją się jakoś bardzo znacząco - swoją drogą, całkiem przewiewnie w samych majtach zapindalać po seler i pietruszkę.

Gość rewir
ja jak dla mnie to ubiór powinien być stosowny do okazji.

Gość dla mnie to głupota
eee tam, len to bardzo fajny materiał... szczególnie na lato, bardzo przewiewny....szkoda tylko, ze sie gniecie...

Gość rewir
Chyba nie wiecie o czym piszecie. Len jest świetny. Uwielbiam moje lniane białe spodnie na lato. Jest tak lekki i miękki. Bardzo przewiewny. Do tego fajna koszulka, klapki. Lubię też jak faceci noszą lniane spodnie , do tego fajne klapki lub sandały OCZYWISCIE BEZ SKARPET! .

Gość dla mnie to głupota
rewir>>> też mam lniane szerokie spodnie na lato do tego podkoszulka i jak piszesz sandały i po warzywa w sam raz można ćmigać :D

Gość skwareczki są cool
:D

Gość rewir
I nie tylko po warzywa :-D ;-)

Gość skwareczki są cool
W sumie takie haiku mam : jak pięknaś niczym sen to możesz nawet przyodziać len

Gość rewir
Ooooo to o mnie :-D

Gość skwareczki są cool
na tym drugim zdjęciu wygląda całkiem sympatycznie .

Gość skwareczki są cool
ej ale to tak nieładnie "smarować" na koleżankę :D. Nie sądzę by w takim stroju poruszała się do pracy czy w celu dokonania zakupów w sklepie z warzywami.

nie twierdzę, że koleżanka jest niesympatyczna. po prostu cała jej otoczka wizerunkowa wzbudza w moim kręgu zawsze spore emocje. ;)

Gość dla mnie to głupota
no na drugiej fotce, poza spieprzonym makijażem (to o czym pisałam gruba krecha wokół oka).... no i kurewskimi, plastikowymi butami.... moze być.... oczywiście nie do biura, tylko na jakieś spotkanie za znajomymi itp.

buty z drugiego zdjęcia są jej elementem stroju codziennego. ;) natomiast sukienkę z pierwszego zdjęcia założyła na ślub koleżanki. ;) nie obsmarowuje jej, bo generalnie to lubi się da. :p jest temat o strojach, przeczytałam wypowiedzi i wrzuciłam coś w temacie, tyle. ;)

Gość rewir
Drugie zdjęcie mi się nie otworzyło. Ale widziałam pierwsze. Nie podoba mi się. I nie jest to złość ani zazdrość z mojej strony :-)

Gość skwareczki są cool
drugie jest ok , gdyby nie te "oczy" to było by bardzo ok , ani nachalne ani niedbałe takie zwykłe ciuchy na normalnej dziewuchy, co garsonki ma nosić albo włosienice przewiązaną sznurkiem ? :D