Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alee wstydddd bedzieee

czy kazdy teraz tanczy walca na slubie???

Polecane posty

mysle ze kazda dziewczyna powinna miec takie wesele i pierwszy taniec jaki wymarzyla a pan mlody powinien jej zrobic przyjemnosc i sie poswiecic. ja zaluje ze nie mialam ani czasu ani pieniedzy na kurs i jedynie bujalismy sie do piosenki Anny Jantar "moje najwieksze marzenie" bylo fajnie, nie bylo kamery (na nasze zyczenie) wiec nikt juz nie pamieta jak to bylo. jedynie wyszalalam sie z wujkiem tanczac tango z 15 minut (tak tak wujek ze wsi a potrafil) :-) przyznam ze do tej pory nie tancze z mezem z tego powodu ze taniec to jedyna rzecz ktora nam wogole nie wychodzi razem. moj maz dobrze tanczy z moimi kolezankami, ja wywijam z jego kolegami i moimi wujkami, ale razem nie ma mowy :-P

Gość kjasfkjdsf
eee tam my zatanczymy zwyklego "przytulanca" ":P i tak to duzy stres a tu jeszcze bede sie stresowac zeby sie nie pomylic itd. skrocimy tylko piosenkę zeby goscie sie nie zanudzily patrzac na nas :P nie rozumiem tego calego zamieszania z pierwszym tancem :O bedziemy w wsrod swoich i nie widze powodu zeby sie popisywac :O