Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbnnmjh

Najbardziej żenujące weselne zabawy!!!!

Polecane posty

Gość cvbnnmjh

jakie znacie?

Gość lalalalalalala
prawie wszystkie znane

Gość nie sypiam z komiczne
to fakt, ale w moim rankingu na samym czele jest przekladanie jajka miedzy nogawkami mlodego

Gość dokładnie to jajko
to totalna żenada oraz rozpoznawania własnego męża po pępku

rozpoznawanie wystepuje w kilku wersjach, ciekawe jest tez zgadywanie mlodej po kolanach (mloda siedzi wowczas w grupie podpitych ciotek ktore nawet nie udaja ze wymacanie przez mlodego bylo dla nich jednym z celow przyjscia na wesele)

Gość ciotka do wymacania
"mloda siedzi wowczas w grupie podpitych ciotek ktore nawet nie udaja ze wymacanie przez mlodego bylo dla nich jednym z celow przyjscia na wesele)" To jest jeden z NAJGŁUPSZYCH tekstów jaki czytalam na kafe.Pogardliwy, żenujący, niesmaczny... Jasne, ciotka jedna z drugą lecą na wesele i cały wieczór czeka podekscytowana bo niedługo młody dotknie jej kolanka... Weź ty się ze trzy razy puknij w głowę zanim podobne bzdety napiszesz bo nie wiadomo czy się śmiac czy płakac jak sie toto czyta. A w tej zabawie (zgadzam się, totalnie glupiej) najczęsciej biora udzial PANNY. I to młode dziewczyny, a nie ciotki - stare panny.

Gość ciotka do wymacania
O Ile w ogóle to miałas na myśli, bo tekst jest napisany niezrozumiale. PIszesz, " nawet nie udają, że to bylo ich celem" a z kontekstu wynika, że one tam wedlug ciebie po to przyszły. Chyba miało byc, " nie starają się ukryc"?

Gość dojrzała panna
nie byłam wprawdzie na tym weselu ale widziałam na kasecie jedną z takich zabaw niby zabawa jak dla dzieci z krzesłami ....panowie chodzili w kółku muzyka grała gdy nastała cisza siadali na krzesła oczywiście zawsze jednego było mniej....ale za to że znaleźli miejsce dla siebie musieli ściągać jedną część z garderoby ...w finale znalazł się podstarzały pan w samych slipkach to był strasznie żenujący widok w nagrodę dostał pół litra

wredniak, myslisz sie, takie zabawy sa powszeche i trzeba przyznac ze przynosza wiele radochy gosciom np. pary tancza blisko siebie tak ze miedzy czołami maja jablko, para ktora upusci owoc przegrywa, albo panowie maja do nog przyczepione baloniki, i tancu staraja sie przydeptac baloniki innym parom - super zabawa, ile smiechu bo jak ktos jest podpity to faktycznie trudno utrzymac rownowage skaczac na jednej nodze z reguly nagroda jest jest butelka wodki - to dziala jak magnes

Gość żenada do kwadratu to
cos takiego: kobieta siada na kolanach faceta i mają za zadanie napompować balonika....domyślcie się jak to wygląda.:O zresztą niestety wiele tych "zabaw" jest według mnie poniżej jakiegokolwiek smaku.

Gość wiec tak jak wy
no to sie zdziwicie tylko blagam nie obzuccie mnie blotem:) mieszkam w malopolsce, w zeszlym roku mialm aswoj wlasny slub.. i wlasnie oczepiny wygladaly tak jak wy tutaj opisujecie czyli \'zenowate\':D ... a na moim oprocz jaja oczywiscie!;D) byl i walek i tance i krzesla itd itd: ... bo zabawy garneli sie wszyscy a smiechu byle tyle, ze ledzie z placzem obserwowoalai cos sie dzieje.. podobnie jak uczestnicy! .. do zabawy zglaszali sie glownie mlodzi ludzie wiec sytuacji typu \'podstarzaly pan w slipach\' nie bylo:) ... acha.. zeby bylo jasne moja rodzina nie jest prymitywna (bo zaraz sie odezwa i takie opinie!:) .. mama jest sędzina a tato ma firme.. wiekszosc mojej jak i rodziny mojego meza to ludzie wyksztalceni i z powazymi posadami.. ale w dniu naszego wesele wszyscy zgodnie okrzykneli jak sie bawic to sie bawic.. efekt byl taki ze ludzie zaczelis ie rozchodzic do domow ok. 5tej rano:)

Gość a jeszcze bardziej żenujące
jest to jak niektórych zmuszają i niemal siłą zaciągają by uczestniczyli w tych zabawach. :O

nie sypiam z komiczne - naprawde? to ja jeszcze sie z az tak zenujacymi zabawami nie spotkalam na weselach. no moze na jednym, jak 5 par musialo erotyczny taniec na koncu \"odegrac\" :O

Na jednym weselu, w ktorym uczestniczylam prowadzacy nakazal w pewnym momencie paniom podniesc panow, a po paru chwilach panowie mieli podniesc panie. Mi sie trafil 70-letni dziadek w parze;) Nawet nie probowal:) Gdy spojrzalam po sali,to malo kto ykonal te zadanie. No bez sensu i nieprzemyslane, a ludzie glupio sie czuja. Dwa- oczepiny. Akurat welon wylosowala taka panna, ktora przyszla z chlopakiem. No to juz panowie ustapili widzialam,zeby on muszke zlapal. I wtedy zaczal sie cyrk. Jak sie prowadzacy dowiedzial,to chcial jego zmusic do oswiadczyn. Idiotycznie nalegal,zeby teraz. W koncu facet powiedzial,ze jeszcze za wczesnie takim dosc zirytowanym tonem.

Gość wiekszosc tych zabaw
ma erotyczny podtekst.:o

Gość albo podrzucanie panny
młodej przez pijanych gości.

Gość słyszalam o takiej oblesnej
zabawie, ze na podłoge daje sie prześcieradło, kobieta sie kładzie a facet nad nią wykonuje pompki. Ohyda! hjak ktos sie moze na to zgodzic i co gorsza wymyslic takie cos.:O

ja lata temu jeszcze jako małolata bylam na weselu gdzie podrzucali pana młodego, i w pewnym momencie chyba zapomnieli :P że go podrzucają i spadł na podłoge z płytek, karetka, szpital i wstrzas mozgu, suuuuuper:O

Widziałam jeszcze zabawę gdzie chodziło się z partnerką na rękach i zajmowało się te nieszczęsne krzesła co jest ich jedno mniej niz par i w pewnym momencie jeden gościu tak walczył zawzięcie o krzesło że jego partnerka spadła mu z rąk i zaryła głowa o płytki, ale oczywicie krzesło wywalczył i zamiast zając się kobietą to siedział dumnie na krześle bo pewnie bał się że ktos mu zajmie :o. Potem chyba skapował że coś się stało.

to wywolywanie do wianka (bukietu) i muszki (krawata) bije rekordy zenady jesli niektorzy daja odpor - sa kobiety - ktore z roznych przyczyn np. wieku- nie mi to oceniac - nie chca epatowac swoim staniem panienskim, ich wyciaganie na srodek sali naprawde ma w sobie duza dawke masakry - interesujace sa tez walki o wianek - czasami zawodniczy MM mogliby podpatzrec fajne ciosy i chwyty - moje oczy widzialy tez kilku ukrywajacych sie facetow, ktorzy znikaja z sali jak zaczynaja sie oczepiny' a ze na sali zawsze znajdzie sie jakas osoba usluzna co podppwie imie takiego delikwenta to niearz i z 15 min trzeba czekac az panna znajdzie takiego biedaka i wsrod smiechow postalych gosci prowadzi z nim negocjacje co do uczestnictwa...

Gość ja zawze na moment
oczepin sie ulatniam do kibelka albo na zewnątrz i przychodze po wszystkim.:P

a ja zawsze brałam mojego i szliśmy na spacerek. Po ślubie juz się nie ukrywam bo niby wyciągają panny ale ostatnio coraz częściej się spotykam z tym że jak im panien brakuje to dawaj mężatki. Ale mam w rodzinie takie dziewczyny które akurat lubią i pierwsze lecą do takich zabaw a jedna jest mężatką :p.

Ja też zawsze wiałam do kibelka albo na spacer, jak były oczepiny. Samego złapania welonu się nie bałam, tylko tych głupawych zabaw jakie ci potem wymyslają, bo to jest właśnie najgorsze. A jak sama miałąm wesele, i robiłam oczepiny, nagle się okazało że... wszystkie panny mi gdzieś zwiały i mało było osób do kółka:-D nie ma to jak poznać inny punkt widzenia;)

Gość czarna koala
ja tam biorę udział w zabawach. jak widze że towarzycho drętwe to się pcham sama, jak ktos pojdzie na ochotnika to reszta też sie ruszy. państwu młodym może być przykro, mi od głupiutkiej zabawy korona z głowy nie spadnie, niech się najwyżej organizator wstydzi że odstawia tandetę. do welonu też zawsze szłam, tyle że ostentacyjnie go nie łapałam :)

Gość czarna koala
ja w ogole sie zastanawiam co robić, bo u mnei bedzie tych panien i kawalerów dosłownie 6-7 osób ŁĄCZNIE... chyba sobie darujemy to miotanie przedmiotami w takiej sytuacji. jeszcze przemysle jak sie ustabilizuje lista gości.

..po co pisać,dobre ,złe ,obleśne,żenujące..itd .Wszystko w rękach młodej pary,wybierają sami co ma być?,czy ma być?Podpisując umowę z kapelą/orkiestrą/należy ustalić co i jak..dokładnie,precyzyjnie.I to tylko tyle.Nikt na siłę nie będzie was karmił /żenadą/:)

No właśnie, ja z orkiestrą uzgodniłam że żadnych gołych facetów ani latających biustonoszy nie chcę, obmacywania kolan i pępków też. U mnie zabawa w krzesła polegała na przyniesieniu czegoś ze stołu, no jeszcze dziewczyny mi męża ogołociły z buta :D i paru panów straciło krawaty. Poza tym rzucanie welonem i krawatem. Był list od kawalerów, konkurs śpiewania kto, to było trochę żenujące :P. Najgorzej jak orkiestrę zamawia ktoś komu wszystko jedno albo kto nie zwróci na to uwagi, albo rodzice i potem płaczą że pijani goście biegają w slipach i w jednej skarpetce.