Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nadal w szoku

Brat mojego faceta mnie pocałował!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

tak porozmawiaj z bratem...skoro jest wporzadku to zrozumie o co ci chodzi..zreszta moze to byl taki impuls czasem ludzie robia cos dziwnego...najwazniejsze zeby to sie juz nigdy nie powtorzylo..bo zdrada z kims z rodziny partenera to sa juz najnizsze loty, rozumiem ze czasem czlowiek popada w romanse lub jednorazowe przygody ale nie z rodzin..tego sie trzymaj.

Gość jestem nadal w szoku
nie ma mowy o tym zeby cos takiego sie powtorzylo!

posluchaj ustalcie sobie co z ta informacja zrobicie i niech tak zostanie, zeby potem nie bylo tak jak mowisz ze on wyjawi wszystko a ty wyjdziesz na ta zla i niech ma jasno ze kochasz bardzo jego brata i ze nie zyczysz tego sobie..ten moment pocalunku musial byc bardzo podniecajacy, juz sobie wyobrazam jak podchodzi do ciebie i przyciaga cie do siebie acch ale zaraz potem uswiadamiam sobie ze to rodzina!!!!! i nie nie buntuje cie

Gość marianna33
jak nie zaragujesz to sie powtorzy, pamietaj ze to czego nie wpowiadamy ma nad nami przewage i kiedys znowu cie zaskoczy, wtedy tez powiesz ze to nic bo nie chcialas tego i ze to nie byla zdrada bo nie wiedzialas ze to on...

Gość ma dobrze we łbie
to straszne!!!! taki pocałunek, och!!!!! musisz dokładnie umyć twarzi jeszcze zdezynfekuj spirytusem

Gość xxx123456
Witam ostatnio mialam podobna sytuacje brat meza pocalowal Mnie na dyskotece w usta poprostu Mnie odchylil do tylu i juz.Maz tego nie widzial bo akurat z kims rozmawial.Ja tez dlugo mialam z tym problrm powiedzic czy nie on wogole zaczal od jakiegos czasu dziwnie sie zachowywac np. klepna mnie w tylek jak bylam nachylona rzekomo pomylil moj tylek z zony tylkiem caly czas cos podgaduje Mnie usmiecha sie do Mnie.Caly czas Mnie obserwuje.Ja poprostu bardzo sie od Niego odsunelam a mielismy naprawde fajny kontakt wyjazdy imprezy.Ale mezowi nie powiedzialam rozpentala bym awanture w rodzinie chcialam tez z Nim porozmawiac ale po moim olewajacym zachowaniu napewno wie ze to nie bylo ok ja tez mysle zeby z Nim porozmawiac ale niewiem jak zaczac.Wszystko opowiedzialam swojej mamie w razie czego ona potwierdzi mezowi ze chcialam mu powiedziec ale nie chcialam robic z igly widly tak jak autorka mowi to brat nie kolega.