Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala1234

czy isc na komunię

Polecane posty

Gość mala1234

Witajcie, mam pewien dylemat. Otóz jestem matką chrzestną córki brata mojego byłego faceta. Nie jesteśmy razem juz od przeszło dwóch lat, nie utrzymuję przez ten czas również kontaktów ani z nim ani z jego rodziną, w tym także z chrzesnicą. Oststnio jednak dostałam wiadomosc na jednym ze znanych portali spolecznościowych od mojej chrzesnicy o treści: \"I tyle. W związku z tym mam dylemat czy iść czy nie? Błedem było zgodzenie się na bycie chrzestna ale tego juz nie zmienie. Doradzcie mi, proszę, co myslicie o tej sprawie. W sumie to nie zaproszenie a powiadomienie (jeszcze nic nie odpisalam), moze czekaja na moja reakcje. zastanawiam sie czy iśc tylko do koscioła i pod kosciałem dac prezent czy w ogole sie wykrecic a prezent z kartka wyslac poczta( mieszkam w innym miescie). I czy wypada mi sie pojawic w kosciele z moim obecnym narzeczonym (dodam, ze moj byly jest ojcem chrzestnym). Prosze o rady. Pozdrawiam

Gość wichłacz
Sama żeś się w to wmieszała a po co

Gość poprawinowa panienka
Ja na twoim miejscu poszlabym tylko do kosciola i po kosciele wreczylabym malej prezent. Co do narzeczonego, jesli chcesz, to mozesz z nim isc.

A jaka była ta treść? :) Odpisz szybko, myślę, że powinnaś dać jakiś znak, że zależy ci na chrześnicy, ale pójście z obecnym narzeczonym na komunię może być niezbyt dobre dla was wszystkich...

Gość wpuść tak kilka kropel wody
dziecko nie ma nic do tego. Skoro zgodziłąś sie być chrzestną to obowiazek na Tobie spoczywa . I kropka.

Gość orszanowska
jesli jestes kobietą z klasą ,powinnaś iść do kościoła i dać prezent, wg mnie oni tam powinni cie zaprosic na przyjęcie, jesli tego nie zrobia to trudno, nie ma co płakać

Gość sytuacja troche nieciekwa
wogole dziwne ze poprosili sie o to zebys byla chrzestna nie wiedzac czy tak naprawde bedziesz z tym chlopakiem czy sie rozejdziecie kazdy w inna strone a przeciez tak czesto bywa. no ale coz stalo sie wiec uwazam ze dzieckonic nie winne wiec powinnas isc do kosciola i dac prezent. jesli zaprosza na przyjecie to w sumie mozesz pojsc jesli auwazysz ze chrzesnaczce zalezy na tym

Gość wiesz....
Draż.... strasznie masz głupie pomysły sprawa ucichła o tobie i znowu sie wtrancasz w zycie dorosłych