Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluebird

szkoła policealna po studiach? problem z ZUSem

Polecane posty

Gość uczennica na lewa noge
Ja tez pobieram rente rodzinna po mamie juz od 8 lat.W ty roku koncze w listopadziie 25 lat.Obecnie w tym roku w czerwcu koncze szkole ale rente mam przyznana do 30 sierpnia.Wakacje czyli lipiec i sierpien jest to ochronka.Musi ci placic zus.Ja tez mam zamiar do wrzesnia posjc dalej do szkoly i przez 3 miechy dostawalam bym dalej kase.2500 kola droga niechodzi.

uczennica na lewa noge--> 2500tys? wow,jakbym dostawała taką kasę,to nawet codziennie bym mogła do tej policealnej śmigać ;)

Gość wow niezla renta

Gość GrazynkaZkoszalinka
Ja rowniez mam pytanie w tej sprawie. Co to znaczy, ze kierunek musi byc z uprawnieniami szkoly publicznej? Czy to oznacza, ze nie moge zapisac sie do dowolnej szkoly policealnej?

Gość Policeal
Kierunek z uprawnieniami szkoły publicznej to kierunek dwuletni , za wyjątkiem BHP , i kończącym się państwowym egzaminem.

Gość no to dziś znowu
o kuźwa, czego to Polak nie wymyśli... po studiach jesteś to pracy szukaj a nie do policealnej sie zapisuj... ja pierdziele przecież więcej zarobisz niż tej renty dostaniesz... ale pewnie się nie chce pracowac :O

Gość gość
Nabór na kierunki bez czesnego w Nova CE w Kielcach trwa do końca tygodnia! potrzebujesz legitymacji uprawniającej do zniżek na przejazdy, zaświadczenia do Zus-u? Przyjdź do naszego sekretariatu przy ul. Sienkiewicza 66 . Więcej szczegółów pod nr tel. 796400826. To Twoja ostatnia szansa!

Gość NOVARadom
Chcesz otrzymać zniżki czy odzyskać utraconą rentę ZUS Zapisz się do szkoły NOVA CE NOVA Centrum Edukacyjne w Radomiu Zaprasza do ZAPISÓW. Rekrutacja na Semestry Jesienne jeszcze trwa. Nie zwlekaj dołącz do grupy i rozpocznij naukę. Otrzymasz legitymację uprawniająca do zniżek oraz zaświadczenie o uczęszczaniu do szkoły Zapisy Trwają do 19.11.2017!!!! !www.nova.edu.pl

Gość gość
Potrzebne Ci zaświadczenie do ZUS czy też legitymacja? Mamy gotowe rozwiązanie! Zapraszamy do Nova Centrum Edukacyjne w Zielonej Górze! Prowadzimy nabór na blisko 100 kierunków kształcenia w szkołach policealnych, liceach ogólnokształcących, liceach eksternistycznych, kursach maturalnych, kursach zawodowych i językowych. Rekrutacja cały czas trwa!

Gość NCE WROCŁAW NOVA
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul. Oławskiej 4, czynne od poniedziałku do piątku od 9-20,w soboty od 8-15 tel>533 125 676.Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość gość
Zapraszamy do Nova Centrum Edukacyjne w Kielcach!Potrzebujesz statusu słuchacza, uprawnień do zniżek na przejazdy/legitymacji/ zaświadczenia do Zusu? Masz ostatnią możliwość zapisu do naszej szkoły! Kierunki Asystent nauczyciela przedszkola, Sekretarka medyczna, Grafik komputerowy multimediów, Specjalista do spraw dietetyki, Wizażystka/stylistka! Przyjdź i nie zwlekaj Zapraszamy do naszego sekretariatu przy ulicy Sienkiewicza 66 Więcej informacji pod nr 796400826 lub 412020101! :)

Gość NOVA Centrum Edukacyjne LUBLIN
NOVA Centrum Edukacyjne Oddział Lublin zaprasza do zapisu. Rekrutacja nadal trwa. Ostatnie miejsca w grupach. Posiadamy bezpłatne kierunki w Policealnej Szkole Zawodowej, m.in. Technik Informatyk, Technik Administracji, Technik Rachunkowości, Technik BHP, a także Technik Usług Kosmetycznych. Uwaga!!! Wydajemy zaświadczenia do KRUS, ZUS, a także legitymacje!!! Zapraszamy także na kierunki rocznej w Policealnej Szkole Promocji Kadr!! Instruktor Fitness, Specjalista fizjoterapii, Asystent Nauczyciela Przedszkola, Wizażystka/Stylistka i wiele innych! Więcej informacji na stronie www.nova.edu.pl Nasz Adres: Krakowskie Przedmieście 57/3, 20-076 Lublin

Gość gość
Ostatnie dni zapisów! Przyjdź do BLUE Education!!!Potrzebujesz statusu ucznia, uprawnień do zniżek na przejazdy, legitymacji, zaświadczenia renty, do ZUS? Zapisz się na ciekawe kierunki bez czesnego w BLUE Education i podnieś swoje kwalifikacje! Zapraszamy do sekretariatu przy ul. Szpitalna 1/10, piętro 3, Warszawa. Więcej informacji pod numerem tel. 533 075 975