Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O 22-letniej dziewczynie

Dziewczyna ma 22 lata i spała z 6 chłopakami. Wasza opinia?

Polecane posty

Gość O 22-letniej dziewczynie

Co byście o takiej powiedzieli?

Gość tomcioszek
jest -porywcza -wszyscy faceci jej sie podobaj -szuka wrazen -ma duze potrzeby -czesto zmienia zdanie co do partnerów -nigdy nie zakochuje sie , maks to zauroczenie - nie dorosła do zwiazku z jednym partnerem reszty nie chce mi sie pisac

Gość jasne jak nikt inny
ze to normalna dziewczyna

Gość pewnie to dziewica

Gość zadarra
Myślę, że dziewczyna w tym wieku powinna mieć koło właśnie od 3-7 facetów, żeby wiedzieć z kim moga się później związać na poważnie - takie doświadczenie, aby stworzyć dobry madry zwiazek jesli facet w tym wieku jest prawiczkiem to juz wogole masakra i kaplica :o napewno ma jakies zaburzenia seksualne

Gość zadarra
Tzn chciałam napisać masakra i kropka :)

Gość Ze zachowuje sie jak dziecko
urwane z lancucha i kieruja nia popedy

Co byście o takiej powiedzieli ze cierpi na brak opieki rodzicielskiej :P

Gość Po-wiem
Kiedys wyjdzie za maz i bedzie szczesliwa, bo bedzie wiedziala czego chce ...a w wieku 35-40 lat bedzie obserwowala jak jej znajome cnotki rozwodza sie bo po latach odkryly, ze mozna uprawiac seks z innym facetem, a ze przy okazji zmienia sobie na gorsze egzemplarze to przeciez ich sprawa...LOL

Gość zadarra
Mloda dziewczyna niech bedzie kojarzona z kim sie komu podoba. Kobieta ma byc kontretna i kobieca a nie niewinna i usluzna. Nie te czasy albo nie ten okres tzn dorastania ;) Natomiast prawiczek mysle ze mlodzi ludzie ktorzy nie uprawiaja w tym wieku seksu sa niedojrzali do jakiejkolwiek formy bliskosci z 2 ludziem a to dobrze nie wrozy

Gość Po-wiem
prawiczek i kropka 1987 - z Twoimi pogladami to Ty dziewica dlugo zostaniesz! Niech zgadne jakies kompleksy? 22-letni PRAWICZEK ze sredniowiecznym podejsciem do zycia ? Mamy XXI-wiek!!! Hallooooooooo

Gość o mako i
no tak bo gdy to facet ma 22 lata i ma 6sc partnerek to jes 'kozaczek, kogutek czy jak go tam nzawac- ogolnie facet z jajami i totalny bajernat czyli w spoleczenstwo nie ma mu absolutnie nic do zazuceania! boze.... a kobieta.. odrazu ze puszczalaska i niepozadna!... litosci.. .:( znam dziewczyny ktore maja po 23 lata i sypialy z takimi facetami... oczywscie nie jednorazowo, ale poporstu z ciekawosci z checi dla zabawy... ALE absolutnie nie sa pusczalskie, sa elegnckie, wyksztalcone, z praca traktuja zwiazek jako switosc tak samo jak malrzenstwo kazda szuka tego jedynego, ale nie nie maja pecha... popostu narazie chce probowac i poznawac siebie! ...

Niedojrzalosc w wieku 22 lat i umiejetnosc tworzenia tylko krotkotrwalych zwiazkow, a z kolei nieumiejetnosc panowania nad popedami i niewybrednosc w doborze partnerow wcale nie gwarantuje szczescia w przyszlosci i dobrego malzenstwa w wieku 35 lat :P

Gość zadarra
Prawiczek a ja myslę, że kazdy jest kowalem swojego losu :) nie masz bo Ci tak jest wygodnie Jetem pod 30, stalego partnera od roku. Wczesniej bylam z 3 w dluzszych zwiazkach, nie liczac przelotnych romansow. Dopiero teraz, ten obecny zwiazek jest dla mnie spelnieniem.Gdyby nie tamte znajomosci, nie sadze ze z Nim moglabym stworzyc tak satysfakcjonujacy zwiazek. Ale tak ci tylko radze. Wezmiesz do siebie albo nie ...albo za te kilka lat bedziesz sobie w brode pluł;)

Gość Po-wiem
prawiczek i kropka 1987 - PO PIERWSZE - Poznajesz fajna dziewczyne - iskrzy miedzy wami - jakim sposobem sprawdzisz z kim spala i w jakiej liczbie ? Dojrzej facet...........!!!!!!!!!

ALE absolutnie nie sa pusczalskie, sa elegnckie, wyksztalcone, hahahahah dobre :D czyli kobieta która robi to 7 razy w tygodniu w pobliskich bramach miejskich dyskotek z byle kim i byle jak ... i jest po 4 fakultetach z anglistyki i z uroda Charlize Therone nie ma prawa byc nazywana puszczalska ? a to niby dlaczego ?

Gość bajka o milence
TWN TOPIK TO PROWOKACJA PRAWICZKA I KROPKA. WCZORAJ BYL TAKI SAM O DZIEWCZYNIE KTORA MIALA 21 I MIALA 5 CHLOPAKOW .ŻAL

Gość Po-wiem
prawiczek i kropka 1987 - skad przekonanie,ze by Cie nie chciala ? Moze po prostu te pierwszy...trzeci...szosty..okazali sie beznadziejni a Ty bedziesz tym 7-ym z ktorym bedzie szczesliwa! Czy gdybys poznal fantastyczna dziewczyne, zerwalbys z nia tylko dlatego, ze miala jakichs partnerow przed Toba?

Gość heheheheh prawik
za duzo o 6 co ?:P

Gość PUSZCZA SIĘ

Prawiczek tobie by sie przydał sex przygodny :D zeszł by ci może te obrzeki w głowie co ci uciskaja prawa pólkule mozgową odpowiedzialna za racjonalne myślenie :P

Gość Po-wiem
No dobra...skoro juz wiem,ze to prowokacja...to moze prawiczku opowiedz nam (ze szczegolami) jak bedziesz zdobywal dziewice. Wiemy juz, ze doswiadczone partnerki odpadaja w przedbiegach....ale my wspanialomysle kobiety (z przejsciami zwanymi partnerami) na pewno doradzimy Ci cos... :-)

Gość smells like 90
nie moja pipka więc róbta co chceta.

Gość Po-wiem
prawiczek i kropka 1987 - REASUMUJAC TEMAT : Stara baba jestem (do wieku sie nie przyznam, na mamusie Twoja za mloda, ale od Ciebie troche starsza) i powiem Ci - moi znajomi to ludzie ok.35-40 lat z dziecmi, dorobkiem tzw. materialnym - domy,samochody,bzdury materialne inne) - zostawiaja to wszystko dla przygodnego seksu, mylac ten z uczuciem. Rujnuja zwiazki kilkunastolenie dla czegos co wydaje im sie kolejna miloscia zycia a okazuje sie zauroczeniem podobnym dla nastoletniego....przelotnego..krotkotrwalego. Jak juz zrujnuja swoje zycie to dociera do nich co zrobili - przewaznie jest juz za pozno! Partner tez znalazl sobie jakies antidotum...i tak mecza sie w nowych zwiazkach! Ona z OGIEREM (chwilowym, po poznaniu) ON z 20-lat mlodsza siksa ..LOL

Gość Po-wiem
prawiczek i kropka 1987 - znudzila mi sie Twoja prowokacja i to kto z iloma osobami spal - ide nakrecic moje KOCHANIE NA SEKS! P.S. Nie byl moim pierwszym a jednak jestem wierna (wiele lat)... i tak zostanie!

Gość khufv
prawiczku, ja mialam prawiczka i sie ciesze :) bo generalnie dziewice, kitore sa nimi z wyboru, a nei z pasztectwa chcą prawiczka :)

Gość ulka28
prawiczek i kropka 1987, nie odpowiedziałeś jak poderwiesz tę swoją wybrankę? czy może liczysz na to że ona wykona za Ciebie całą "robotę"?