Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O 22-letniej dziewczynie

Dziewczyna ma 22 lata i spała z 6 chłopakami. Wasza opinia?

Polecane posty

Gość a co powiecie o dziewczynie
która ma 22 lata i spała z 20 facetami? Haha ale macie problemy rozumiem ze jak sie wlasnego zycia seksualnego nie ma to trzeba sie interesowac cudzym

Gość malysmiesznymis
a, 31 lat kobieta i około 20 na koncie?

wez prawik nie pierdol głupot to ze ty i reszta kafeteryjnych prawiczków oraz niektórych nieudaczników macie fobie na punkcie przeszlosci dziewczyn to nie znaczy ze wszyscy ja maja. Pytaj sie zawsze dziewczyny ilu miala na pierwszej randce to moze za 15 lat znajdziesz podstarzałą dziewicę bo jak na razie to widze ze zadna normalna dziewczyna by z tobą nie była i to nawet dziewica.

to pytaj kazdej ilu miala bo innego wyjscia nie widze dla ciebie. A jak tak bedziesz od razu wypytywal to prędko też nie znajdziesz. Aha i powiem ci jeszcze ze twój problem owszem jest błahy. Ale fajnie ze ludzie tylko takie debilne problemy w zyciu maja no pozazdroscic

Gość zadarra
Prawiczek radze ci abys dojrzal 😘

Gość ona43lat
22 lata i 6 partnerów. hm. moze opowiem swoja historie. poznalam swojego meza w wieku 17 lat. poznalam go mozna powiedziec dopiero po seksie, bo od razu poszlismy do lozka. BYŁ MOIM 10 PRTNEREM SEKSUALNYM. Przed 19 rokiem życia wziełam świadomy ślub, pozniej pojawilo sie planowane dziecko. Niedługo 24 rocznica ślubu. Jestem matką 3 dzieci, nigdy męża nie zdradzilam, kocham go tak samo jak na początku. Jestem w stanie powiedzieć z czystym sumieniem, ze jako malolata puszczalam sie i wplynelo to na mnie dobrze, bo wiem co każdy inny facet moze mi zaoferowac i wcale tego nie chcę. I nie żałuje tego doswiadczenia. A dla dociekliwych - mój mąż zna dokładną liczbę facetów z którymi spałam przed nim.

Gość zadarra
Prawiczek , nie nazywam sie Sybilla:P Pracuj nad sobą, może masz szanse, ale im dluzej bedziesz zwlekal tym mniejsza szansa;)

Gość ona43lat
nie zaprzcze, przezyl sporo. Mysle, ze takie "szalenstwo" w mlodosci może być pozytywnym doswiadczeniem. o ile ma sie tyle szczescia, ze spotka sie ta osobe i powie stop. niektore moje kolezanki z tamych czasow upadly na samo dno, ale nie o tym topik. Wracajac do tematu, dla mnie dziewczyna 22 lata i 6 chlopakow na koncie to normalna dziewczyna, ani za malo ani za duzo, wiekszosc ma taki bilans w tym wieku. A Tobie prawiczku (choc wiem ze to niemozliwe z twoimi pogladami, ale musze to napisac :) ) radze troche szalenstwa :)

Gość ona43lat
tak prawiczek msz racje, seksualne dopasowanie jest cholernie wazne i pod wzgledem ilosci partnerow i upodoban i otwartosci. A w to, ze jest dużo dziewczyn ktore mialy 1 partnera nie uwierze :) To co mówia nie musi byc zgodne z tym co bylo. :) :P

Gość prawiczku czytam co piszesz
i moim zdaniem żal Ci tyłek ściska i całe to gadanie to jedna wielka zadrość -inni współżyją, Ty nie..hmm...no to w takim razie próbujesz przekonać innych, że cnota i niewinność to wspaniała rzecz i dzięki temu jesteś niejako "lepszy" od innych i cnotliwe dziewczyny też.Wydaje mi się że nie jesteś prawiczkiem z wyboru ale z musu, doświadczonej dziewczyny nie chcesz bo się boisz. Do tego dochodzi zazdrość- dlaczego ona mogła cieszyć się życiem, seksem a ja żyłem w celibacie jak zakonnik? Taak..zakonnik - "chyba warto sobie znalezc dziewczyne, ktora za duzo nie nagrzeszyla" - Prawiczku sex to normalna sprawa, to nie grzech, żadne przestępstwo ani kataklizm. Bo miała powodzenie a Ty nie. Zobaczysz jak zaczniesz współżyć nie będziesz chciał przestać. I z niejedną dziewczyna będziesz chciał to robić, zmienisz zdanie. Zresztą wydaje mi się że to Twoje zdanie to takie naciągane troche, jakbyś sam sobie tłumaczył że nie uprawiasz sexu bo sam tego chcesz, bo czekasz i dlatego zasługujesz na dziewczyne która tez doświadczenie niewielkie ma.

dziewczyna spała z jednym, tylko w nocy dała mu sześć razy, za każdym razem innego koloru kondon i rano myślała, że było sześciu.

Gość upupupupppppppppupupuppuppupup

Moja kumpela ma 22 lata i spala z 11 facetami z jednym z pierwszych ma dziecko wziela z nim slub a teraz jest w trakcie rozwodu.ta to ma przejebane:O

Gość
zwykła zdzira i tyle a ty prawiczku cigle na takich topikach jestes z nadzieja ze w końcu zaroochasz :o :o JA pisze z Imperia na gg i mam stały kontakt :P :D :D a nie ty :D :D

Gość
z mawronka??? prawiczku proszę podaj mi ta stronę z dziewicami 🌻 jak aktualnie pisze z jedna dziewicą :P ;) Podejrzewam ze Imperia tez jest.. :P ;)

Gość
prawiczku nawet mi tego nie mów o Imperia :o to nie możne być prawda :o owszem lekarka na pozycji .... ale mysle ze jednak bardzo porządna jest nie co tutaj na kafe to wiekszości zwykle koorwy puszczalskie. Jeśli kobieta miala jednego partnera to wybaczę :P ;) ale jak więcej to takiej lampucery nie chce!!!!!!!!! CHyab ze super jest piekna to przemysle sparwy :P ;) ja jestem z Krakowa a tam imprezy są w warszawie :o :( Prawiczku dalej robia CI ie zakola? moge CI pomoc na ale nie tu tylko na @ , jeśli chcesz:)

Gość
zloty, ale leki odpadaja, bo szkoda na watrobe i daja efekt chwilowy... jakie leki???? to jest TRUCIZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko metody naturalne bliskie człowiekowi sa najlepsze :) barnie jakich kolwiek lekarstw wyniszcza organizm..:o :o :) ni nie IMPERIA jest cudowna kobieta.

Gość
prawiczku TY napisz @ kiedyś pisaleś na kafe ale nie zapisałem odezwę sie ale nie dziś bo jetem zajęty napisze w weekend ;) Jetses prawiczkiem to należy CI się piękna i gęstą czupryna :P :) :) Napisze CI co zrobi aby zahamować wypadanie włosów i je wzmocnić.

Gość
ok ;) mam zapisałem w książce adresowej ale co to za adres pamiętam ze miałeś inny? odezwę później teraz mam inne zajęcia na nie pisanie na kafe (nałóg) powiem CI ze miałem zakola i mi nowe włosy odrosły!!!!!!!! :D :D cuda jedna istnieja :D :D

Gość
Prawiczku fajny z Ciebie kolega :) to pomogę ;) nic się nie martw :)

Gość
Prawiczku miły dziękuje ale skore twarzy ma idealnie gładka i BARDZO jędrną ;) zero zmarszczek :) :)

Gość
skad wiesz ze nie lubię zarostu? ale tylko wąsika bleeee;) muszę kończyć odezwę sie pa!!! ;) miłego wieczoru ;)

Gość
życzę CI aby dziś wieczorem spadły CI 3 dziewice z nieba do koloru i wyboru :P ;)

I prawiczek i złoty dwóch świrów z obsesją seksualną coś wam poradzę to naprawdę się leczy:P ale co tam dziś mam dobry dzień macie coś na poprawę waszych wiecznie podłych pełnych kompleksów nastrojów taki pozytywik ode mnie :P http://www.youtube.com/watch?v=VIYd5pilYI4 A laska normalna

prawiczek a jak to nazwiesz jak nie obsesją no dobra może być nerwica natręctw:P

Gość everlast
ja mam obecnie 23 lata.... mialam 7 partnerow , nie liczac mego obecnego. osobiscie uwazam ,ze az 7 ne bylo mi do szczescia potrzebnych ... ,ale zaspokoilam przy okazji swoja ciekawosc...wiem juz ,ze wcale nie jest powiedziane ,ze z kazdym innym seks smakuje inaczej....lepiej lub gorzej. gaceci bywaja podobni w tej kwestii... obecnie od roku mam partnera , ktory okazal sie poki co najlepszym kochankiem jakiego mialam.... wiem ,ze troszke go boli fakt ,ze tylu bylo przed nim... ale oni procz doswiadczenia i zaspokojenia ciekawosci nic mi nie dali.... uwazam ,ze kobieta ,ktora sprobowala TEGO przed powaznym zwiazkiem ma wieksze szanse na zbudowanie udanego zwiazku. osobiscie ,gdy teraz widze fajnego faceta nie mysle nad tym czy jest dobry czy kiepski w lozku.... domyslam sie ,ze duzo lepszy od innych nie jest i na pewno nie zaryzykowalabym skoku w bok dla ladnego opakowania.... szczegolnie ,ze moge wiele stracic. jestem madrzejsza poprzez swoje doswiadczenia....

prawiczek to trafiaj ale ilość topów na których wyrażasz swoje przekonania i idee jest porażająca i świadczy o obsesji na tle seksualnym