Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O 22-letniej dziewczynie

Dziewczyna ma 22 lata i spała z 6 chłopakami. Wasza opinia?

Polecane posty

Gość mgła aga
ja w wieku 25 lat miałam swój pierwszy raz teraz mam 31 lat moim zdaniem seks jest przereklamowany stał sie priorytetem usprawiedliwieniem stresujacego trybu zycia nałogiem jaki papieros, alkohol czy inne redbulle

Gość smells like 90
Prawiczku- żebyś w dniu 30 urodzin nie obudził się rano z myślą, że jeszcze nie miałeś okazji zobaczyć jak to jest być z kobietą. A jeśli tak się stanie, to będzie to świadczyło, że jednak coś jest z Tobą nie tak :P

Gość smells like 90
Może byś się chociaż czegoś od takiej nauczył.

Gość nie po-wiem
25 l to - szczerze powiedziawszy dość późno - ale lepiej tak - z uczuciem - niż wcześnie - dla sportu W 100.000 % ZGODA - SEKS JEST GRUBO PRZEREKLAMOWANY - stał się lekiem na całe zło i dobro (i co jeszcze chcecie), stał się bezsensownym (często niebezpiecznym) stylem bycia, sposobem spędzania czasu, miarą "wartości" i pseudoatrakcyjności panienek... Tak naprawdę jest to pułapka, po wpadnięciu w którą wywiera na życie tak duży wpływ, że może uniemożliwić dalsze normalne, emocjonalne życie. Staje się nałogiem utrudniającym zbudowanie prawidłowego związku, założenie rodziny, normalne funkcjonowanie w życiu...

"Może byś się chociaż czegoś od takiej nauczył. " No tak bo przecież najważniejsze to szybko się uczyć by zaspokoić kobietę. 🖐️ Z tego powodu mam rezygnować ze swojej wizji pirewszego razu. 🖐️

Gość nie po-wiem
niezaakceptowani, niekochani, skrzywdzeni w dzieciństwie młodzi ludzie szukają w ramionach innych namiastki uczucia myląc z nim seks. To bardzo niebezpieczne, abstrahując od zagrożeń typu choroby, niechciana ciąża etc. BARDZO dużo winy leży po stronie mediów...

Gość smells like 90
Nie oszukujmy się - seks jest ważny w związku. Nie najważniejszy, ale ważny do cholery. Jak się nie układa w łożku, to w życiu 'pozałóżkowym" też zaczyna się psuć.

Gość nie po-wiem
> prawiczek zależy czy fakt bycia nierozprawiczonym nastąpił z "braku okazji" i dorabiasz sobie do tego ideologię, czy jest ideologią i brakiem odpowiedniej drugiej strony. Żadna przesada nie jest dobra. Ale chyba lepiej żyć czysto niż łajdaczyć się..

"Nie oszukujmy się - seks jest ważny w związku. Nie najważniejszy, ale ważny do cholery. Jak się nie układa w łożku, to w życiu 'pozałóżkowym" też zaczyna się psuć. " Jak to ma się do mojej sytuacji? Rozumiem, że mając pierwszy raz z dziewica nie mam szans zdobyć doświadczenia? :D🖐️

Gość nie po-wiem
oczywiście - seks jest ważny w związku. Ale W ZWIĄZKU - czyli w "czymś" stałym, o podbudowie uczuciowej, jako dopełnienie uczucia, a nie odwrotnie - jako sens istnienia tegoż związku

Gość smells like 90
Jakbym miała być dziewicą do końca moich dni tylko albo aż dlatego, że nie znalazłabym odpowiedniego 'kandydata', to zrobiłabym to dla zaspokojenia własnej ciekawości.

"smells like 90, ale widzisz wiara chce miec pierwszy raz z dziewica, bo chce isc do lozka, z kobieta, w ktorej bedzie widzial swoja przyszla zone i zyciowa partnerke, a poki jest prawiczkiem, nie wyobraza sobie slubu z niedziewica, bo jej przeszlosc bylaby dla niego zbyt okropna itp" :)🖐️ " Jakbym miała być dziewicą do końca moich dni tylko albo aż dlatego, że nie znalazłabym odpowiedniego 'kandydata', to zrobiłabym to dla zaspokojenia własnej ciekawości." I choćby dlatego się nie zrozumiemy. 🖐️ Choć oczywiście nigdy nie wiadomo jakie poglądy bedzie sie miało w przyszłości. 🖐️

Gość smells like 90
Jakoś to przeboleję.

Gość smells like 90
przygodny seks mnie brzydzi :P

Gość nie po-wiem
a ja nie wiem...bo to teoria mając za sobą więcej niż 6 chł..i duże doświadczenie życiowe - potwierdzam: seks jest tak bardzo przereklamowany, że wiedząc kiedyś, że można czuć tak jak teraz niekoniecznie by mnie to ciekawiło... Mówię to po bardzo fajnych doświadczeniach w tym zakresie...a z tego, co się widzi są panienki, które robią to prawie wyłącznie dla sportu... czy to się może podobać? takie rżnięcie, taka rąbanka? pozbawiona romantycznych uniesień, bujania w obłokach, szaleństwa pragnienia, czekania, namiętności...

Gość mgła aga
po tej pierwszej miłosci .. byłam z facetem bez miłosci :( spałam z nim dla zaspokjenia potrzeb dla niego było to nowe doswiadczenie - faceci wiedza o czym pisze bez celu jest uprawianie seksu dla neurotycznego zaspokojenia potrzeby bycia dobrym w łózku to nie sport - tam sa wazne zasady

Gość zadyma 123
mgla aga to ja dobranoc

Gość nie po-wiem
> mgła szczerze? nie rozumiem jakie mogą być zasady w seksie bez uczucie - pewnom głupia, ale niestety nie podejmę już tego wątku - dla mnie pora spać życzę wszystkich WYŁĄCZNIE seksu z uczuciem dobranoc!

Gość mgła aga
nie po-wiem dobre mnie zrozumiałes seks jest wartoscią gdy sie dzielisz uczuciem Podzielam toj poglad na temat snu sopokojnej nocy

Gość mgła aga
a ty prawiczek w co masz wiare? bo sie wkurzyłam lekko jak przecytałam chociaz to o ta młodzsza chodzi !

Gość mgła aga
seks to nie rozrywka jest

Gość smells like 90
Idźcie już spać :P

Gość smells like 90
Wiara - im dłużej będziesz biernie czekał, tym szanse na znalezienie dziewicy będą traumatycznie malały. Już teraz ciężko o takową :P A co będzie za x lat? Będziesz musiał za 15 latki się brać.