Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzoskwinkaa

wózki marki BABY CAR - godne polecenia, czy wręcz przeciwnie?

Polecane posty

Gość Brzoskwinkaa

witam! jestem w 7 miesiącu ciąży i nadszedł czas, żeby się porozglądać za wyprawką dla naszego dzidziusia. Ostatnio zwróciłam uwagę na wózki marki BABY CAR, ale nie wiem, czy warto na nie patrzeć. czy ktoś z Was może korzystał z wózków tej firmy? jakie wrażenia? czy może jednak polecilibyście inną markę. jeżeli chodzi o BABY CAR to nie ukrywam, że przemawia za mną to, iż cena jest bardzo atrakcyjna i wózek sprawia wrażenie solidnego. za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję. pozdrawiam :)

Niestety wózka Baby Car nie znam. Ja mam wózek Baby Merc, dokładnie taki: http://allegro.pl/item608430061_wozek_baby_merc_fotelik_kolo_pompowane_gratis.html osobiście mogę polecić cały zestaw- wózek głeboko- spacerowy wraz z fotelikiem i nosidełkiem odraz matą do przewijania. Jest jednak dość ciężki, jeśli chodzi o wnoszenie na któreś tam piętro.

To cena faktycznie korzystna, nawet jeśli od mojego odliczyć cenę fotelika to wychodzi sporo taniej :).

Gość Brzoskwinkaa
no właśnie, cena bardzo za zakupem opowiada się, zwłaszcza, że jak patrzyłam w sklepach to wózki tego typu czasem kosztują nawet ponad 1200zł, a widziałam nawet za 1999zł, co już jest wg mnie sporą przesadą..

Gość zmotoryzowana mama
jak tajk juz piszecie o wózkach, to ja szukam takiego, który miałby mozliwość montowania fotelika samochodowego na kołach- zamiast tej całej gondoli- bo mam małe autko :D ...widział ktoś coś takiego w korzystnej cenie?

Gość anoniom_a
kup sobie maxi cosi fotelik, pasuje do roznych wozkow i ich stelazy np. quinny

Gość zmotoryzowana mama
czyli co? będzie mi pasował bez problemów do kazdego wózka? bo mnie generalnie o to chodzi, zeby to była główna funkcja tego wózka- nosidełko + stelaż.... ...wiem z doświadczenia, że z reszty pewnie będę korzystać sporadycznie, przynajmniej tak było przy 1 dziecku- włąściwie nowy wózek sprzedałam - mamy taras i ogród- nigdy nie chodziłam na takie klasyczne spacery.... generalnie chodzi o to, zeby to było dobrze dopasowane i maksymalnie wygodne- to przekładanie dziecka z fotelikiem na stelaż z kołami i z powrotem do samochodu... ...jesli ktoś ma w tym zakresie doswiadczenie to pyłabym wdzięczna z poradę.

Gość gość
Ja mam Baby car Julia i to był najgorszy zakup świata! cena faktycznie atrakcyjna, ale na tym jego zalety się kończą. Fatalnie się prowadzi, twarde zawieszenie, dziecko czuje każdy kamyczek i nierówność terenu. Sposób montowania fotelika na stelaż to pomyłka! Duży klamot. Nie wziełabym go już nawet za darmo!

Gość gość
A czy ma Pani koła piankowe czy pompowane?

Gość gość
A czym jest dla Ciebie atrakcyjna cena? Znalazłam solidny wózek Baby Merc za niecały tysiąc złotych z piankowymi kółkami, da się taniej?