Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzastina1888

mam dosc chlopaka

Polecane posty

Gość dzastina1888

jestem z facetem 3 miesiąc e ale to jest dla mnie już uciążliwe...niby go kocham ale mam dość jego zachowania ja jestem dopiero w 2 klasie technikum...on ciagle zmusza mnie zebym sie uczyla jak nie dostne 5 to jest na mnie wielce zly!! zaplanowal nam polowe zycie wlaczni e z naszym slubem i moim kierunkiem studiow on jest takim typowym kujonem i wciaz mi nadaje o szkole co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość fajnajestemaa
oddaj go mi. ja się dobrze uczę.

Gość blah blah blah
akurat to zmuszanie do nauki wyjdzie ci na dobre :classic_cool: reszta to przegięcie.

no z jednej strony to robi dobrze, bo sie troszczy o Ciebie...A z 2 to jest wkurzające. Weź z nim pogadaj, jak to taki kujon to pogadaj na poziomie :D powiedz, ze Cie to męczy, że jestes młoda i musisz używac zycia, a nie ciągle kuć, bo jak nie to jest wielce zdenerwowany...Ale z nigo musi byc ciota...Na Twoim miejscu bym go zostawił, bo w średniej jest lepsze towarzystwo, bardziej luźne :D i na pewno znajdziesz fajniejszego chłopaka :D

Gość mięso armatnie
"zaplanowal nam polowe zycie wlaczni e z naszym slubem i moim kierunkiem studiow" ty uważaj, bo jak mu powiesz, że to koniec, to usłyszysz: "jak odejdziesz to się zabiję! przysięgam!" ten typ tak ma :classic_cool:

Gość dzastina1888
ja już myślałam o rozstaniu ale nie chce go ranić on jest też bardzo aspołeczny i zabrania mi się spotykać ze znajomymi nawet;/

Gość dzastina1888
poradzcie co robic?

ale sobie wybrałaś chłopaka... To pokaż mu na złość, ze nie bedziesz robic tego co ci każe...a już na pewno nie bedziesz go słuchac, ze masz sie nie spotykać ze znajomymi...może sam z Toba skonczy jak zobaczy, ze nie robisz czegos tak jak on chce...buntuj sie :D

Gość w czarnej dupie jestem
przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś i się zastanów czy warto pchać się w taką patologię. bo ja w twoich wywodach nie widzę żadnej pozytywnej cechy :o

Gość elis 79
pogadaj z nim otwarcie i powiedz co ci nie pasuje,bo to ze zabrania spotykania sie ze znajomymi to juz przegiecie.Daj mu do zrozumienia ,ze to twoje zycie i ty bedziesz decydowac co chcesz studiowac ,a jego mozesz jedynie poprosic o opinie na ten temat.....A co do wesele itp....to juz bedzie wasze zycie i decyzje musicie podejmowac razem,bo jak sie teraz dasz to cale zycie bedzie od ciebie oczekiwal ,ze bedzie tak jak on chce.Albo zacznie sie liczyc z twoim zdaniem -albo do widzenia

Gość nie wiemmm
Apodyktyczny typ. Rzuciłabym bez zbędnych wyjaśnień.

Gość KATARZISSSSSSSS
powinien akceptowac cie taka jaka jestes.....przeciez kocha..ciebie nie twoje oceny....porozmawaij z nim o tym szczerze...ze przeciez nie mozesz robic czego ponad swoje siły..ze to ci emeczy...ze on cie taki m zachowaniem meczy....

To dopiero 3 miesiace wiec raczej to nie jest milosc.koles teraz cie wkurwia a co bedzie za kilka miesiecy.puki co zostaw go to dopiero poczatek a juz ci mowi co masz robic: