Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona zupełnie

kamera w laptopie

Polecane posty

Gość zielona zupełnie

Mam takie pytanie.. Jak używać kamery, która jest wbudowana w laptopie? tzn czy trzeba instalować jakiś program?? Zupełnie się na tym nie znam;))

Gość dzaga22
sprobuj wpisac w pomocy i obsludze komputera zagadnienie kamera itp...powinno cos byc.Mnie osobiscie sie wydaje,ze jesli jest na stale w laptopie to powinna byc gotowa do uzycia i nie ma potrzeby wgrywania sterownikow itp,ale moze jeszcze ktos sie wypowie kto takowa ma w swym laptopie

Gość a ja nie polecam
nie musiałam nic instalować, działało od razu, tylko mikrofon musiałam ustawić w panelu sterowania chyba

Gość uytr
wszystkie laptopy maja kamerę? Jak wygląda taka kamera? Może zabrzmi to głupio sorry z góry, ja mam laptopa i kiedyś był u mnie kolega i coś tam pisał. Pózniej po jakimś czasie spotkałam się z nim zaczeliśmy o czymś gadać i on mówi ,że ja mam w laptopie kamerę. Nic nie powiedziałam. Teraz oglądam laptopa i nie widzę żadnej kamery. Jak ona powinna wygladać ? I nie śmiejcie się ze mnie please :-D P.s Może jemu się coś pomyliło ?

Gość masz ja tam gdzie mikrofon
w obudowie na gorze patrz na nia prosto przed siebie ,wlaczysz np skype i uruchomisz kamere ona sama sie wlaczy

Gość uytr
Blue1234 dzieki . Chyba jemu się coś pomieszało , albo pomylił osoby.

Gość uytr
głosniki mam na dole A tam nad ekranem mam taki suwak, który przesuwam jak chce go otworzyć.

Nie masz instrukcji obsługi ? Wiesz jak wygląda aparat w telefonie ? Tam powinno być takie coś wbudowane takie no nie wiem jak to wytłumaczyc kółeczko :P

Gość zielona zupełnie
laptopa kupiłam na allegro za 100 zł i żadnej instrukcji nie było

No ale chyba być zauważyła tą kamerkę ona powinna być od środka ze jak otworzysz komputer i bd rozmawiała z kimś przez jakiś komunikator to bd Cię widać . a masz jeszcze ten link na allegro ?

Gość uytr
achaaaa , to nie mam tego kółeczka :-) Instrukcja obsługi leży schowana. Ja cały czas myślałam ,że nie mam kamery , tylko on mnie zmylił. Głupio mi było się go zapytać, żeby nie było że sama nie wiem co mam w laptopie - choć tak prawda nie wiedziałam :-D

Gość uytr
zielona zupełnie sorry ,że się wciełam z moim laptopem w twój temat :-)

Gość pinaga
jak robić zdjęcia z kamery w laptopie