Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina*****************

mam dylemat... zalezy mi.. czy mam dobry pomysl?

Polecane posty

napisal mi kiedys, ze znienawidzil siebie... ze ja mu uswiadomilam jak zlym jest czlowiekiem,, i ciagle , ze chce ze mna byc... ale boi sie spotkac na zywo, bo uslyszy ode mnie to co w smsach.. czyli ze odchodze...

Płakać mu się chce bo co? nie rozumiem, on ma chyba problemy emocionalne, zgadzam się z moją poprzedniczką, no kurwa proponujesz coś-on niby chce ale ciągle ucieka z gg, potem pisze, że tęskni i nic z tego nie wynika,

gdyby P. to był casanova, ktory mial wczesniej kilka panienek.. i jakbym widziala, ze lubi towrzystwo innych lasek to moglabym go oceniac w ten sposob, ze pewnie jest jak wiekszosc facetow.. co Ty myslisz, ze ja nie wiem do czego zdolni sa faceci? chyba az za dobrze wiem, niejedną noc przeplakalam

nie, ze ciagle ucieka z gg... zaczynam swoje melodramaty... a on juz nie ma sily... jest pozno.. ma na 7:30 rano na uczelnie.. i idzie spac... tylko, ze ja chcialabym by został... bysmy sobie wyjasnili... ale to tak sie nie da.... skoro on widzi ciagle moj wrogi stosunek

Wyjasnijcie to sobie, ale w 4 oczy. Zadzwon do niego (zadne gg czy sms, bo moze zwlekac z odpowiedzia) i ustalcie date spotkania. Takie to trudne?

to mu wytłumacz, że jak się spotkanie to nie będzie wyrzutów, napisz, że Ci zależy i na nim i na szczerej rozmowie, jak napisze ze sie boi, to znaczy ze ma Cię w dupsku, to jasne

wieem...

Paulina,powiem tak. Uwazasz sie za dorosla ale tak naprawde gdybys nie napisala ile masz lat to bym myslala ze gora 17.Zeby nie bylo ja jestem niewiele starsza od Ciebie..Rozumiem ze Cie ta sytuacja przytlacza ale skoro Ci zalezy i chcesz byc z tym facetem to do cholery przestan mu truc dupe i pisac eseje jaki jest straszny i jak bardzo Cie zranil!!! Kazdy by sie zmeczyl i zniechecil gdyby druga osoba ciagle mu pisala ze jest zly,ze zranil,ze sie zachowuje nie tak.Powiedz mu wprost ze chcesz sie spotkac,ale nie truj mu juz i nie pisz esejow jak Ci jest smutno.I jeszcze jedno, tak jak ktos wyzej napisal gg i smsy to zly srodek komunikacji bo rozne rzeczy mozna roznie zinterpretowac.Juz lepiej rozmawiac przez telefon..A najlepiej sie spotkac.Ja Ci sie dziwie ze jeszcze nic nie zrobilas w tym kierunku.Skoro mowisz ze Ci zalezy i ze chcesz sie z nim spotykac to na co czekasz? Zaskocz go i wyjdz mu na spotkanie Ty.Zobaczysz jak zareaguje.Tylko nie rob scen i nie dramatyzuj.

dlatego chcialam go dzis zaskoczyc.. ale w koncu nie poszlam.... to trudne dla mnie..bardzo:(

No to go nie zaskakuj, tylko telefon w dlon, wykrecaj numer do niego i zaproponuj mu jakas date. A jesli on powie "nie", to niech sam zaproponuje i sie z tego wywiaze. Nie komplikuj sobie zycia.

Bo sie skupiasz ciagle na tym ze Ci przykrosc sprawil.Ale tym ze mu piszesz eseje o tym nie ulatwiasz sprawy bo mysle ze wlasnie dlatego on zwleka ze spotkaniem.Faceci unikaja takich sytuacji jak moga.Ja bym na Twoim miejscu juz dawno to zrobila ;) czego sie boisz?Przeciez Cie nie rzuci bo sama pisalas ze chce z Toba byc. A na zywo wiele rzeczy mozna wyjasnic w o wiele krotszym czasie niz na necie.Tak w ogole to tej calej sytuacji juz dawno by moglo nie byc. Takze do dziela! :)

stracilam ochote do zycia:(

bo myśle tylko o sobie..

fallenangel masz racje...

boje sie, ze juz wszystko zniszczylam i jest za pozno

ale musze cos napisac..

albo zadzwonic..choc tego sie boje..

oby... znalam takich co po jednej klotni do widzenia mowili.... P. juz miesiac wytrzymuje.... boje sie, ze przytrafi mi sie to co kiedys... :( czyli, ze uslysze, ze juz nie chce

Gość Dziewczyno
zrób to co podpowiada Ci kobiece serce. A gdy dojdzie do spotkania, przywitaj sie miło i kulturalnie, nie rób afery tylko zwyczajnie o ludzku wytłumaczcie sobie wszystko. Widać że targaja Wami spore emocje, lecz trzymaj je na wodzy, miej na uwadze to co jest najważniejsze. Powodzenia