Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmm tak sOBIE gdybam

czy to jest chore? HMMM

Polecane posty

hejka pracuje za granica juz 3 miesiace sprzatam w domu u pieknej rodzinki, zarowno ona jak i maz i dzieci sa przesliczni szczegolnie on, mam straszna ochote na niego...ma 40 lat jest przepiekny, 20 latki moga sie schowac przy nim...marze o nim podczas seksu. I dzisiaj w pracy gdy wyrzucalam cos do kosza zauwazylam opakowanie od prezerwatyw...hm pomyslalam sobie oooo a obok lezala prezerwatywa i cos mnie napadlo i wzielam ja do reki, wtedy ogarnelo mnie straszne podniecenie, dodam ze nie brzydze sie , z checia bym mu wyzala haha no i potem gdy weszlam do sypialni ich patrze a tam szufladka niedomnknieta a tam wystaje wibrator analny! obok niego zel do analu...hmm teraz dziwnie sie czuje...jak pomysle ze z niego taki ogier, tez chce sobie go pobzykac! IDZIE LATO I MAM OCHOTE NA ROMANS

FIU FIU! TARARAMAMATAMATAM

Gość Katarzisssssssssssssssssssssss
tak to jest chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPADAJ mowie serio jest boski mega przystojny, hiszpan...wysportowany i biznesmen...zona tez piekna ale ja chce tylko seksu, /patrze w miare mozliwosci/ realnie ocENIAM SYTUACJE/ A TAK ZAPLACIC TO JA MU JESZCZE MOGE

pytasz czy to jest chore mowie ze taK?? jeszcze tak poprostu piszesz ma zone i dzieci!! czy ty tylko myslisz o sobie?????????????!!

ludzie nie badzcie tacy zawistni...taka piekna pogoda ponad 30 stopni...takie ciacha na ulicach! zyc nie umierac! a on...dodam ze zerka na mnie ale ze jest mega wychowany stara sie zachowywac..ja tez udaje ze mnie to nie rusza... moglabym nawet uprawiac seks z ich dwojka..oboje sa przesliczni..

tak mysle o sobie, a kto pomysli o mnie?jak nie ja sama....ma zone i przepiekne dzieci...wlasciwie to maja wszystko co mozna sobie wymarzyc i co wiecej udane zycie seksualne, dziewczyny jak tu sie nie napalic jak po calym domu poniewieraja sie takie gazety haha

ktos ma ochote na romans czy tylko ja?

halo?

ej

Gość lalallalalaa
heeeeeeej

widocznie nikt nie ma ochoty.....ja ci daje taka rade..poysl o tych dzieciach..o zonie ..nie o sobie pa