Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdfg

Który kostium ładniejszy?

Polecane posty

w sumie żaden. I strasznie skrajne gusta. wełniany i lniany? Gdybym musiała wybierać wzięłabym lniany...

Gość gerera
Przecież to jest na 60 lat :( Nie kupuj tego nie postarzaj sie to jest wstrętne naprawde :( Młoda duupka jesteś :D

dfgdfg>>> wiedzialem ze nastolatka by ich nie wybrala ;)...dlatego napisalem ze oba ladne i jak najbardziej stosowne dla twojego wieku ;)

Gość gerera
W tym pierwszym napewno 60 lat wyglądała by oki ...nie mówie o babince 85 lat :)

Gość nie rzucać się
ten brązowy, spódnica wygląda jak z trzciny. biały, czarny pasek wygląda kiczowato. ale jak któryś to tylko i wyłącznie ten biały, choć na zimę to on nie bardzo już

Gość dfgdfg
Jak już u którejś z nich kupię, to chcialabym jeszcze coś dokupić, np: http://www.allegro.pl/item613051179_serge_dana_fajny_wygodny_kostium_ze_spodniami_42.html (to tej pierwszej, drugi komplet mi się przyda) http://www.allegro.pl/item618874131_b_young_fenomenalna_suknia_cyrkonie_40_42.html (to u tej drugiej, niedługo mam ważną rodzinną imprezę, tylko chyba bedzie za mała suknia :O) Co o tych myslicie?

Gość nie rzucać się
teraz przeczytałam ze pasek nie jest w komplecie. i dobrze :P

gerera W tym pierwszym napewno 60 lat wyglądała by oki .. ty patrzysz oczami kobiety ja mezczyzny , gdybym zobaczyl w ktoryms z kostiumow 60ke uznalbym ze ma klopoty z zaakceptowaniem swojego wieku :D