Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZALAMANA CORKA

MAMA POWIEDZIALA MI ZE NIE CHCE MNIA ZNAĆ BO....

Polecane posty

Gość ZALAMANA CORKA

bo byla zdenerwowana, zaczęla wyżywać się na mnie, na co się zaczęlam bronić, to ta uderzyła mnie w tył głowy, ja zaczęłam krzyczeć, że za co itd. i się zwyczajnie z nią o to kłócić, dostając przy tym ciągle po twarzy i mój mlodszy brat zaczął płakać i stanął w mojej obronie. Po całej sytuacji powiedziała, że w czerwcu mam się wyprowadzić i już nikim dla niej nie jestem, bo nie mam do niej szacunku i ciągle jej pyskuję

Gość madziattt
ale za co Cie uderzyła,o co poszło?

Gość ZALAMANA CORKA
za to, ze jej powiedziałam by się na mnie nie wyżywała, bo to nie moja wina, że coś tam ją zdenerwowało, to ona zaczęła mi wytykać wszystkie niepowodzenia życiowe i uderzyła tak po prostu, z nerwów.

Gość też mama
ile masz lat?

tez kiedys mialam problemy ale jesze bedac nastolatka... rodzice majac wiele spraw na glowie roznie reaguja ...co ozywiscie nie upowaznia ich do wyzywania sie na dzieciach,sama jestem mama ale staram sie panowac nad swoimi nerwami i nie przelewac zlosci na pocieche.. glowa do gory bedzie dobrze ... wytlumacz jej moze co czujesz..

Gość no cóż coś ccc
współczuje beznadziejnej matki..... przypomni sobie o tobie jak będzie cos chciała od ciebei i tak 🖐️