Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggggekfnvekn

dzisiaj wszystkim dziewczynom chodzi tylko sex

Polecane posty

jak juz sie okazesz slabszy lub przecietny w te klocki to zjedzie cie z kolezankami od nieudacznikow etc etc Juz wole nie miec wogole nigdy dziewczyny niz bawic sie w ten wieczny wyscig "kto jest dla niej lepszy w lozku ja czy jakis inny koles"

Gość Marianna33
o seks chodzi sukom a nie dziewczynom, niestety to tylko doczesne powloki dla tych zwierzat.

nie wszystkim... sa takie ktora lubia sie tylko zabawiac ale nie wszystkie....

Gość kadarka 1l
a ty wolisz zeby byly materialistkami?

nie chodzi im jeszcze o więcej seksu oraz jeszcze więcej seksu:P ale to już nie dla was wy odpadacie zanim się rozkręcą:P

Gość Tomaszekk
Bo Ty jesteś miętki. Dziewczyny trzeba zapraszać do T A Ń C A !!!!!!! www.szukamtancerek.wizytowka.pl

szczerze to wole zeby byly materialistkami . naprawde

dyskutowanie z koleżankami o tym, że ktoś tam jest kiepski lub gorszy od kogoś innego nie jest ok. i zpewniam Cie, że niewiele kobiet tak naprawdę tak robi. Ale to, że dziewczyna chce, żeby było jej dobrze w łożku z facetem, to zupelnie naturalna sprawa i nie widzę powodów, żeby tylko dla idei katowac się, będąc z kimś, z kim sie nie zgrywamy w tej sferze. Powód rozstania jak każdy inny - jeden jest chamem, inny pijusem, a jeszcze inny kiepskim kochankiem :) trzeba sie postarać i wykrzesac coś z siebie, to nie będzie problemu ;)

Gość 89789y7yhbgbg
no klaudka to takiej jak ty to z gory napewno bym nie chcial:)

Gość Moralez
A ja się zgadzam z klaudka 27, jak się nie zgadzacie w łóżkowych sprawach to czemu ma się ta 2 połowa męczyć, skoro jesteś sierota to poszukaj takiej samej. Ja też zerwałem z dziewczyną bo była kiepska w łóżku i za nic nie chciała się niczego nauczyć, więc najlepszym wyjściem było znaleźć kogoś o podobnym temperamencie co ja.

Nam nie tylko chodzi o seks! Również o grubość portfela i czy spadek będzie na nas przepisany jakby coś... ;p;p;p