Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy problemu

pytanie do matek dorastających/dorosłych synów

Polecane posty

Gość ciekawy problemu

Interesuje mnie kwestia tego czy dostrzegacie w swoich synach ich płciowość, czy zdarz wam się widzieć w nich atrakcyjnych chłopaków, obiekty sexualne? Prosiłbym o nie podszywanie się ani wklejanie opowiadań erotycznych bo tego jest w sieci dużo i sam sobie mogę znaleźć. A pytam bo co chwilę w mediach słychać o ojcach gwałcących przez całe lata swoje córki. Nie słyszałem za to jeszcze nigdy podobnej historii gdy relacje dotyczyły matki i syna.

Gość aha i ach
oczywiście, że widzę w nich atrakcyjnych chłopaków!!!! Ale na pewno nie widzę w nich obiektów seksualnych, no wybacz.

Znajoma opowiadala mi ze jej 18 letni syn w ukryciu podglada ja jak sie rozbiera lub jak sie kapie, ona udaje ze tego nie widzi. Pytala co robic. Ja jej odpowiedzialem, zeby swiadomie pokazala sie nago, zeby jej plecy umyl i pomogl ja rozebrac, np. rozpiac biustonosz i zdjac majtki. Co wy na to?

Gość dojrzała panna
zgadzam się z wypowiedzią.... aha i ach Hamster....i do czego ta rada ma zmierzać hmmm ?....dla mnie to było by chore o coś takiego znajoma może prosić męża a nie dorastającego syna gdzie hormony mu buzują

Gość fikimikimik
szkoda,ze temat padł. Moja tesciowa ewidentnie prowokuje męża/mojego/,dla mnie to chore.Zachowuje się jakby chciała go uwiesć,dla mnie to obrzydliwe. Moze inne synowe wypowiedzą sie jak u nich to wyglada.

Gość dojrzała panna
a mieszkacie razem ?

Gość fikimikimik
Nie mieszkamy razem.Ona przyjeżdża od czasu do czasu i tak dziwnie się zachowuje.

Gość ciekawy problemu
Kurde - Hamster, widzę że interesuje Cię temat sexu ze starszymi kobietami ale pozostań może przy tematach które założyłes i daruj sobie rady w stylu "pokaż mu swoje ciało" bo takie rady od razu pokazują do czego zmierzasz. Pytanie jest skierowane głównie do matek a nie jakiś napaleńców których kręcą takie historie.

Gość fikimikimik
Czekam nadal na uwagi synowych,ich spostrzezenia.To jakieś nienormalne. Hamster Dewiacja ,daj spokój,to jest niepokojące!!!!!!!! Koleżanki mąż do 20 roku życia spał z matką w jednym łóżku,ojciec nie żyje. Może was to smieszy,ale dla mnie i dla wielu żon to problem. Proszę o poważne wypowiedzi.

Gość ho ho ho chyba
niewygodny temat?Moze pytanie powinno byc skierowane do synowych.

hej jeśli chcecie, można jeszcze zapisać się do goworku w katowicach, są wolne miejsca na asystentkę stomatologiczną, fitness i farmaceutę. mają duuuuużo promocji i jeszcze więcej zniżek, super okazja :)