Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslcie co chcecie

mój problem polega na tym ze jestem... za ładna!

Polecane posty

Gość ofermm a
napinacze toleruję tylko w pasach. jakoś tak się dzieje że w sieci to każdy frajer może udawać kozaka nie z tej ziemi i leczyć swoje kompleksy złośliwościami w stosunku do innych. tym bardziej jest napastliwy im sam mniej sobą reprezentuje. jak jakiś ratlerek, im mniejsze gówno tym bardziej zajadłe. reasumując - nie zgadzam się że problemem autorki jest nadmiar urody. moim zdaniem "za ładnym" nie da się być. nie jest to jednak dla mnie powód żeby pisać jej że "zachowuje się jak niezła lalunia" nic o niej nie wiedząc. na coś takiego trzeba być niezłym prymitywem.

Ci normalni sie mnie boja! nie tyle co boja :D co nie maja smiałosci z reguły tak jest ze te atrakcyjne ,ładne i sexowne nie maja powodzenia bo faceci mysla ze sa zajete ewentualnie ze sa nie do zdobycia :D jednak realia sa zgoła inne ;)

Gość ofermm a
biorąc pod uwagę że samo pojęcie "ładna" jest bardzo nieprecyzyjne to to co cartoon mówisz nie ma specjalnego sensu. czy masz na myśli że ubranie, makijaż i lub fryzura (albo jeszcze inne "dodatki upiększające") nie mają znaczenia dla urody?

Gość ofermm a
"z reguły tak jest ze te atrakcyjne ,ładne i sexowne nie maja powodzenia" ja nie wiem skąd wy w ogóle takie rzeczy bierzecie. że "atrakcyjne ładne i seksowne nie mają powodzenia". to jakie mają? brzydkie, grube i śmierdzące? naprawdę już powariowaliście.

Gość odpowiedź na pytanie
Zgadzam się z Cartoon. Makijaż, ciuchy itd. podkreślają urodę, ale ładna dziewczyna jest ładna nawet w rozwleczonym dresie

Gość ofermm a
a moim zdaniem to są bajki rodem z komuny która nie potrafiła wyprodukować nawet sznurka do snopowiązałki o kosmetykach nawet nie wspominając.

oferma: myślisz, że jak poużywasz trochę kosmetyków to zmienią Ci się rysy twarzy? :-D

Gość ofermm a
"Np w aptece można to zauważyć. Jak tam sprzedawczyni wpadnie nam w oko to znaczy że jest na prawdę ładna " a niby dlaczego? przecież ma założony tylko kitel. ale ma zrobiony normalny makijaż i jest normalnie uczesana, tak żeby się podobać. jak już tak mówisz to chociaż daj za przykład te z jakiejś mleczarni - gdzie mają fartuchy, jakieś kamasze i siatki ochronne na włosy. nie wierzę że uznałbyś je za "tak samo ładne". moim zdaniem to bujdy.

Gość ofermm a
odpowiednio zrobionym makijażem jesteś w stanie poprawić urodę a źle zrobionym ją zepsuć. odpowiedznio dobrane to kształtu twarzy kolor i sposób malowania mają bardzo duże znaczenie. ja się na tym nie znam (w sensie jak to zrobić więc nie podam przykładu) ale wiem że tak jest. inne są zasady malowania dla kobiet z mnieszymi/większymi oczami/ustami, dla bardziej okrągłej lub podłużnej twarzy, dla mniej lub bardziej wystających kości policzkowych i różnych innych elementów twarzy.

tez tak mialam - ty pewnie jestes dobrym materialem na kochanke. na dziewczyne jestes za ładna oferma - nie intelektualizuj :P wez sie za robienie makijażu kobietom :D

Gość ofermm a
kwiatek, bujaj się ode mnie kmiocie. nie chce mi się z tobą gadać.

oferma - to napisz pajacu ze ładnych/bardzo ładnych kobiet sie faceci boją bo wiadomo ze taka moze miec kazdego. zadasz sie z taka, na chwile spuscisz z oczu albo zaniedbasz i sobie szybko znajdzie innego :P na kochanke taka kobieta to oczywiscie co innego ;) a nie bajdurzysz tu o sposobach malowania :D :P

Gość ofermm a
twój prymitywny światopogląd prostaka nie ma się nijak do tego co ja myślę i co myśli całkiem spora część ludzi którzy prymitywni nie są. nie mierz więc prostaczku innych swoją miarką.

Gość co za pierdoly
moja kolezanka tez tak ma - piekna intelgentna oczytana kobietka i co? i nic przyciaga samych poprancow emocjonalnych. dlaczego? bo tylko tacy "maja odwage" a co smieszniejsze oni uwazaja sie za tych naprawde wartosciowych.. zgroza... i co za debilne rady- zbrzydnij.. kazda kobiet achce bycb piekna.. autorko to nie twoim probleme jest zbytnia uroda, tylko tchorzostwo i ofermowatosc polskich facetow... ;P

oferma - niestety moj pogląd jest jak najbardziej życiowy :D no ale - produkuj sie dalej o makijażu :P

co do tego makijażu Ofermo, to generalnie "niby" tak, bo te wszystkie poprawki zalecane dla osób o takim lub innym rozstawie oczu sprawdzają się jedynie u tych, które mają jakieś anomalie :-D większość kobiet nie ma kosmicznie szeroko rozstawionych oczu itp. więc nawet jeśli pomalują na ciemno wewnętrzny kącik powieki zamiast zewnętrzny, większej różnicy to nie zrobi. Ładna dziewczyna nie musi używać kolorowych kosmetyków, a i tak wygląda ładnie, co nie sprawdza się przy przeciętnej, która musi się napucować, żeby coś zmienić w swojej twarzy. Oczywiście można zepsuć twarz makijażem (np. spowodować wrażenie, że ma się zeza), ale z drugiej strony bycie ladnym to nie tylko twarz, ale całokształt - twarz, ciało, sylwetka, sposób bycia :-)

Gość ofermm a
"autorko to nie twoim probleme jest zbytnia uroda, tylko tchorzostwo i ofermowatosc polskich facetow... ;P" no jasne. najłatwiej powiedzieć że za moje niepowodzenia odpowiadają inni. to nie ze mną jest coś nie tak, nie ja robię coś źle - to faceci nie są tacy jak powinni być ;P

Gość tez tak mialam
Kwiatek-hehe,poza swoim mezem swiata nie widze,poza tym jestem wierna i skoki w bok mnie nie interesuja:classic_cool:

"moja kolezanka tez tak ma - piekna intelgentna oczytana kobietka i co? i nic przyciaga samych poprancow emocjonalnych" co za pierdoly - pozostaje wiec tylko życie w klasztorze :D

" autorko to nie twoim probleme jest zbytnia uroda, tylko tchorzostwo i ofermowatosc polskich facetow... " E tam, co wy się ciągle czepiacie polskich facetów? Przecież fajni są :-) (przynajmniej większość tych, których znam)

Gość co za pierdoly
a co moze byc nie tak z autorka orpocz tego ze faceci sie jej boja? ma sie zmieniac zeby "ktos sie odwzyl"? litosci

Gość ofermm a
"Ładna dziewczyna nie musi używać kolorowych kosmetyków, a i tak wygląda ładnie, co nie sprawdza się przy przeciętnej" bzdurne teoretyzowanie. znajdź mi osobę która tak samo ładnie będzie wyglądała w źle i w dobrze zrobionym makijażu, w źle i w dobrze dobranych ciuchach, czy w brzydkiej albo w ładnej fryzurze to pogadamy.

dobra...koniec o tym malowaniu. hmmm myśle, ze tak powinno być...dziewczyna troche ładniejsza od chłopaka, bo inaczej to ona była by o niego bardziej zazdrosna;/ gorzej gdy dziewczyna zakocha się w cacy chłopaku, bo jeśli ją odrzuci-straci wiarę w siebie, ale jeśli z nia bedzie to albo zeświruje z zazdrości, albo bedzie dowartościowana...więc może z facetami też tak jest:D

Gość ofermm a
"a co moze byc nie tak z autorka orpocz tego ze faceci sie jej boja?" najwidoczniej coś może. no chyba nie wierzysz w to że naprawdę "faceci się jej boją". skąd wyście tę bzdurę wzięły w ogóle to nie wiem.

Oferma: napisałam wcześniej, że kosmetyki PODKREŚLAJĄ urodę, a my w swoich dywagacjach rozpatrujemy sytuację, w której mamy ładną kobietę i nieładną, a nie tą samą tylko raz umalowaną (co za dziwne słowo!), a raz nie

"Kwiatek-hehe,poza swoim mezem swiata nie widze,poza tym jestem wierna i skoki w bok mnie nie interesuja " hehe te słowa twoją biblią :D :classic_cool:

"najwidoczniej coś może. no chyba nie wierzysz w to że naprawdę "faceci się jej boją". skąd wyście tę bzdurę wzięły w ogóle to nie wiem." oferma - bądź nie-ofermą i umów sie wreszcie z kobietą na randkę :D

Gość co za pierdoly
do odpowiedz na pytanie - wiesz najdziwniejsze jest to , ze ja tez znam calkiem fjanych polskich facetow. jednak patrzac na to forum - wniosek jest jeden faceci wiecznie wyzywaja wszystkie od pasztetow, jednoczesnie jezyk im kolkiem staje w gebach przy tych naprawde ladnych. wyladowuja swoja frustracje za ten brak szans u ladnych na brzydkich kobietach .. co mozna sadzic z takiego zachowania?

:-D w moim towarzystwie nie ma takich mężczyzn. Może czas zmienić znajomych? ;-)

Gość co za pierdoly
napisalam ze tcy sa na forum... moze czas czytac ze zrouzmieniem?