Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colorblind

ona - on , wybór

Polecane posty

Gość colorblind

bylam i jestem z mezczyzna od 3 lat, zareczylismy sie w zeszlym roku kocham go, na swoj sposob, laczy nas duzo nie pasujemy do siebie ,ani temperamentami ani upodobaniami ostatni rok zle sie miedzy nami dzialo, on pil, ja prosilam, nasze rozmowy ograiczaly sie do codziennosci w tym czasie zblizylam sie z kims innym z kolezanka ktora stala sie przyjaciolka i w koncu chcac nie chcac kims wiecej na poczatku wmawialysmy sobie ze to eksperyment babskie zabawy z czasem przybralo to dziwny charakter, emocjonalnie i fizycznie bylam z nia blizej niz z niim zdrada, wiekszosc to tak oceni zakochanie, moze, zauroczenie - napewno tyle ze ja nie uwazam siebei za lesbijke, nie wiem czy potrafilabym tak zyc chociaz zycie bez niej wydaje mi sie puste a z nim, z nim mimo ze jest dobry dba o mnie , nie jestem szczesliwa nie wiem co robic przyznalam mu sie do tego co mnie z nia laczylo...

Gość colorblind
tez nie wiem o co mi chodzi chcialabym po prostu zeby z nim bylo tak jak jest z nia, ale nei jest i nie bedzie nie wiem co zrobic bezpieczny tradycyjny zwiazek czy szalenstwo ktore dobrze sie nei skonczy :(