Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luliczkaa

Połowa z Was to chamy!

Polecane posty

Nie rozumiem po co połowa kafeterowiczów pisze jakieś bzdety nie na temat. Forum jest po to, żeby o czymś podyskutować, poradzić się, znaleźć odpowiedź na pytania, prawdziwe pytania. Wkurzają mnie Ci, którzy prowokują pisząc o rybim smrodzie z pochwy i nie wiadomo o czym jeszcze. Ludzie! Czujecie się bezkarni w internecie i macie frajdę z tekstów orobieniu loda i minecie? A pewnie w domu jesteście kochanymi rodzicami, dziadkami, nauczycielami, biznesmenami albo zwyczajnymi smarkaczami. Proszę się podpisywać imieniem i nazwiskiem pod chamskimi postami skoro taka odwaga jest! Prawdziwym imieniem i nazwieskiem. Albo przejść z forum na czata dla chamów i tam wyżywać się ile można...Żenada...

Gość nie powinno już być
są też normalni ludzie

Nie przeczę, że są też normalni, a po drugiej odpowiedzi widać, że mam rację:-) Myśli biedaczysko, że co? Płakać będę, bo brzydko do mnie powiedział? Bałwan:-)

Gość nie powinno już być
statystyka wyszła aż za dobrze :D dwie wypowiedzi i jedna chamska :D

trzeba by było policzyć dokładnie;-) ale średnio ka każdy wątku czytam idiotyczne wypowiedzi:-)

Może wylicz tych ,których uważasz za normalnych? :D Ladaco nie kombinuj, nie wiadomo do której grupy jesteś wliczony :D

pewnie Ty jesteś autorem tego durnego postu o smrodzie z pochwy:-) Nie żalę się, stwierdzam fakt:-) I sama jestem psychologiem, ooo co za niefart;-P

jasne, bo katolicy to nie chamy, tak? większość piszących o minetach i lodach to katolicy:-) Nikogo nie nawracam, dyskutuję, bo to się robi na forum:-) Potem zliczę ile było chamskich wpisów na tym wątku i podam Wam ilu chamów jest na cafe;-P

Gość nie powinno już być
a ja lubię lody najbardziej śmietankowe :D

Gość thyjyt
Zauważcie,że te chamy-to w większości gówniaże po naście lat,którzy w domu za to dostali by w pape,a tu rżną dorosłych tylko tych "UPOŚLEDZONYCH"umysłowo--bo kulturalnemu człowiekowi zasobu słów starcza,nie musi wstawiać łaciny. Ale są stare pacany co o kulturze niewiedzą za wiele!

Gość thyjyt
gówniarze

Gość Głupol
A ja lubię pośmiać się z porządnych dziewczyn

czasem sobie robie jajca z jakiegoś głupola to płaczę ze śmiechu :-D ale z poważnych tematów się nie śmieje :-)

Ciekawe czemu każdy chamski post podpisany jest nikiem tymczasowym. To jest właśnie to o czym piszę, że gdy człowiek anonimowy to potrafi pisać o takich świństwach jak walenie w dupę luliczki przez ojca. Naprawdę żenada, mam nadzieję, że tacy ludzie na co dzień nie wychowują dzieci, bo świat nigdy nie będzie lepszy...

Gość pomaranczowa marysia...
niektorzy nie maja czarnych nickow skarbie :classic_cool:

Gość odpusc a jak kocha to sam
bo nie wiedza jak je zalozyc :P

co ma oznaczac Twoj wpis na tym topiku @ :p

chyba mam omamy bo zakladam temata, produkuje sie z literkami 5 minut po czym odswiezam tematy a tu jakies inne badziewia o cipach i ciazach a moich wypocin brak 😭

niewypalem sie chyba no bo gdziezby szanowne moderatorstwo mialo kasowac moje posty :P