Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sexy Flexy Jolly

CZEMU FACECI NIE POTRAFIĄ OKAZYWAĆ UCZUĆ I UDAJA ŻE MAJĄ SERCE Z LODU?

Polecane posty

Mam 20lat, ale nadal jest mi bardzo miło i aż sam uśmiech pojawia mi się na twarzy gdy mój facet pokazuje innym że jest ze mną szczęśliwy, chwali się związkiem ze mną. Na przykład: ma nasze zdjęcie na naszej-klasie, albo na tapecie w komputerze. Wtedy czuję, że na prawdę jest zadowolony z tego związku, że sie go nie wstydzi, albo że nie chce pokazywać innym że jest singlem. Jednak jest mały problem...mój facet z którym jestem od prawie 3 lat, nie szczyci się tym związkiem. Ma wiele nieznajomych dziewczyn na liście kontaktów, a są one bardziej atrakcyjne niż ja (między innymi dlatego że udostępniają swoje pół nagie foty) i na dodatek, jakby tego było mało - ma same swoje zdjęcia. Gdy ja mu napisałam na przykład w komentarzach że go kocham to zaraz usunął to zdjęcie. Nie rozumiem tego....a teraz zwróciłam mu uwagę,że czuję się dziwnie że ja mam pełno naszych zdjęć a on nie...to on stwierdził, że nie ma ich dlatego, bo ma fotki poblokowane (a tak naprawdę to wszystkie oprócz jednej są usunięte). On chyba po prostu nie chce pokazywać innym że ma dziewczynę. Nie jestem szpetna, nie mam skrzywionego charakteru. jestem wysoką, szczupłą blondynką, bardzo towarzyską, usmiechnietą, bezkonfliktową. Rzadko się kłócimy, ale nic nie poradze na to że przyjemnośc sprawia mi takie pokazywanie innym że się kogoś kocha. A on...wstydzi się chyba tego związku, takich zdjęć...nie wiem :( poradźcie coś. Zaznaczę jeszcze, że kiedyś, bedąc pod wpływem alkoholu zdradził mnie z była dziewczyną swojego przyjaciela. twierdził że to przez alko. teraz ciągle się boję kolejnej zdrady :( pomocy! 😭

Dodam jeszcze, że dla \"świętego spokoju\" wstawił jedno nasze zdjęcie na NK. Ale co z tego, skoro to było takie wymuszone...Ja bym chciała żeby czasami zrobił coś takiego sam od siebie, szczerze :( sprawia mi to naprawdę dużą przyjemność i dowartościowuje mnie.

Gość ja tez tak mam jak ty
Ja tez lubie jak moj facet wstawia nasze wspolne zdjecia na takie portale. To bardzo fajne :) widac ze mu zalezy.

Gość Mówię tylko prawdę
bo jak facet okazuje uczucia to uważacie go za ciotę i ciapę i szukacie sobie następnego. lepiej być zimnym draniem :P

A ja lubie delikatnych, romantycznych facetów, którzy potrafią być trochę zabawni, troche szaleni, a gdy wymaga tego sytuacja - trochę poważni. Niestety narazie nikogo takiego nie znalazłam. mój teraźniejszy facet jest szalony, zabawny - ale nie zna granic. Zawsze musi pokazać że jest twardzielem, że się nikomu nie da, i że jest bezdusznym skurwysynem - a ja chce aby okazał mi trochę milości.

bo nadmierne okazywanie uczuć jest zgubne :P a co za tym idzie nudne :D nudne zycie = rozstanie :D

Zdjęcie z Tobą mógłby dać.... W tym Cię rozumiem. Ale wiesz takie publiczne okazywanie sobie uczyć na portalach jest co najmniej żałosne... Z takich ludzi się po prostu inni śmieją... Może on nie chciał tak się wygłupiać... Jesteście już dorosłymi ludźmi! Takie zabawy w dawanie sobie komentów typu: ,,kocham Cię moje słoneczko" to dla gimnazjalistów...

Rodzice mojego kolegi też sa na naszej klasie, mają po ponad 50lat i ciągle wstawiają swoje zdjęcia i piszą sobie takie komentarze. Pokazują że nie wstydzą się swojej miłości, nawet w tym wieku, i że nie obchodzi ich co inna osoba na to powie. To nie pokazuje że jesteśmy żałośni Lily*, tylko że kochamy się i chcemy to pokazać innym. A poza tym, pokazujemy tym samym że jesteśmy zajęci, i nie wiążemy się w inne związki. A co do wygłupów - wysyłał laską z NK swoje nagie zdjęcia - to można nazwać wygłupem i byciem żałosnym. I niby z tym skonczył, ale nadal kolejne laski ląduja na jego liscie znajomych. laski których on nie zna, i tylko ogląda ciągle te ich zbereźne rozbierane foty. Rozumiem, jakby nasze życie seksualne nie było atrakcyjne i byłoby nudne - ale ciągle próbujemy czegoś nowe, często się kochamy, a ja często zgadzam się na różnego typu wariacje, które on proponuje. To po co do cholery wali konia przed zdjęciami jakis kurew na różnych portalach???!!!!

???????? O matko!!! Naprawdę robił coś takiego :O To dopiero porażka przyznaję :O:O Czemu się nim zainteresowałaś? Przecież to desperat jak wysyła swoje nagie foty :O I tak uważam, że miłość jest nie na pokaz ;):) Ale to moje zdanie, nie obrażaj się :)

Gość vivienne leigh
a moj facet rosnie w piora ,gdy mu pol jednostki zazdrosci mlodej i inteligentnej dziołchy.... milo mi bylo gdy powiedzila mi kiedys ,ze jestem kobieta ktora z duma przedstawi rodzinie i znajomym ;) nie potrzebuje zdjec na nk...

Zazdroszcze ci takiego faceta vivienne leigh. też bym chciała aby mój facet chwalił się mną przed innymi :( do Lily*: Niestety tak robił. Chyba chciał poczuć się bardziej męski, chciał usłyszeć komplementy od obcych lasek. To podbudowuje faceta, ale niestety burzy jego związek. Wybaczyłam mu, ale zaufanie - nigdy już nie wróci. Zdradził mnie fizycznie i emocjonalnie - wiem że jestem głupia - ale taka już jest miłość :(

Daj spokój. Skąd wiesz niby, że już tego nie robi? Może tak tylko Ci powiedział, żeby Cię uspokoić i dalej swoje.... Według mnie on jest psychiczny jak tak się zachowuje... Nikt normalny nie wysyła obcym ludziom swoich nagich zdjęć! Choćby ze wstydu. On jest ekshibicjonistą!

Też mu to mówiłam. Wielokrotnie. Że powinien iśc do psychiatry bo to nie jest normalne. ja bym się wstydziła nawet bez twarzy wysłać swoje nagie zdjęcie, a co dopiero wysłać, z pokazaną twarzą, nago, i jeszcze w ręku trzymając stojącego chuja...Przeglądam jego komputer, pliki, poczte, już nie raz wysłałam mu wirusa, ktory umozliwiał mi podgląd tego co aktualnie robi na kompie - ale od 2 miesięcy nic niepokojącego nie zauważyłam. Lily* ja się chyba po prostu boję samotności :( Kocham go nad życie, ale on ciągle sprawia wrażenie jakby mu nie zależało.

Dlaczego boisz się samotności? Masz dopiero 20 lat.... A ten facet nie jest normalny i nie sądzę, że będziesz z nim szczęśliwa. Bo nawet jak nie będzie robił nic złego to Ty będziesz go sprawdzać....

Ale on Cię nie kocha..... Z tego co przeczytałam także na innych topikach. Wiesz ja już chyba wolałabym być sama niż mieć takiego... I czy on jest aż taki przystojny, że się go kurczowo trzymasz?

Nie chce Cie zdolowac ale chyba serio mu nie zalezy.. I tu nie chodzi o jakies durne zdjecia na nk. Nie moge zrozumiec jak mozesz byc z kims takim.Zdradzil Cie,Ty mu to wybaczylas..Potem wysylal nagie foty jakims laskom na nk i ma pelno rozebranych kolezanek na liscie kontaktow, przy ktorych fotkach marszczy sobie freda.Ja pierdziele nie moge skumac jak mozna byc z kims takim :/ Chyba naprawde bardzo sie musisz bac samotnosci.. Ale masz dopiero 20 lat, cale zycie przed Toba.Nie marnuj go na jakiegos zjeba! Co do problemu ktory opisalas.Nie kazdy sie afiszuje ze swoimi uczuciami,sa ludzie ktorzy tego nie lubia.Co nie oznacza ze nie kochaja. Kazdy jest inny i nie ma sensu porownywac sie do rodzicow kolegi ktorzy pisza sobie slodkie komentarze.Faktem jest ze duzo osob robi na pokaz takie rzeczy a prawda jest zupelnie inna..Ale Twoj facet ewidentnie nie nalezy do tej grupy osob ktorym zalezy na prywatnosci i intymnosci.On tych fotek nie daje sama dobrze wiesz dlaczego..Pamietaj ze w milosci wazne sa czyny a nie tylko slowa.