Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszana

powrót uczuć ?

Polecane posty

Gość zmieszana

Mam pewien " problem " jezli mozna to tak nazwać . Bylam z chlopakiem i rozstalismy sie w sumie bez powodu u neigo " wygasło uczucie " Rozstalismy sie jakies 4 miesiace temu . I dzis mam urodziny i on do mnie napisał zyczenia " wszystkiego Najlepszego ! . I kurde mamy ze sobe wkoncu normlanie rozmawiac " zgadzam sie z nim w 100 procentach . dzis juz nawet normlanie gadalismy i dogadujemy sie bez słow poprostu tak jak dawniej . I czy jezeli ejstesmy na stopie kolezenskeij da sie to wszystko odbudowac bo ja nadal darze go uczuciem i jest dla mnie wazny i zalezy mi na nim . Jak myślicie ?

Być może.... Ale jak wysłał Ci życzenia i rozmawia z Tobą to Cie lubi jeszcze. Dobry znak ;)

Gość nie nie da się

Gość gość
odswiezam

Gość gość
ja tez

Gość gość
to zalezy od niego

Gość gość
Czy mozna sie zakochac/zauroczyc po czasie w tej samej osobie ? :)

Gość gość
...

Gość gwoli wyjasnienia
moze faktycznie jeszcze cos do ciebie czuje ale moze byc tez tak, ze jestes dla niego teraz jedynie dobra kolezanka, ktora lubi, ale nic poza tym. nie panikuj. odczekaj. jesli ma wobec ciebie jakies zamiary to bedzie sie staral dac ci to odczuc. (a moze jedynie nic nowego mu sie jeszcze nie trafilo...albo juz sie skonczylo)

Gość gość
nie licz na powrót ani jego uczucia po prostu napisał,nic specjalnego,to nic nie kosztuje-widocnie ty też mu wyslalaś,rewanżuje się

Gość gość
a czy uczucia moga wrocic?

Gość cindirella20
Witam, mam poważny problem. Byłam z kimś 2,5 roku mieszkaliśmy razem, w tym rok czasu ciągania po rozstaniu. Były codziennie awantury z powodu mojej choroby i jego drobnych zachowań. Zachorawał mu ktoś bliski a ja sie codziennie darłam też z jego winy no i nastąpił koniec. Potem widywaliśmy się, powiedział ze daje nam nadzieję. W święta narozrabiałam i któregos dnia poszłam weszłam zła i zapytałam czy kocha powiedział ze nie wie co czuje bo ma mase problemow bliska osobe chora itd. Ogólnie że nia ma głowy do związku ale chce kontaktu ze mną . No i oczywiście pisał, widywaliśmy się dalej nawet często. Poznałam kogoś. Jego brat nas widział a on wiedząc zaczął bardziej zabiegać o mnie, czyli więcej zaczął pisać, jeszcze bardziej okazywał troskę, wsparcie, zazdrość, coraz częściej zapraszał do siebie i wogole. W końcu powiedziałam dość oczywiście dopiero po pół roku. Postanowiłam pogadać. Powiedział mi że kocha, przytulił mocno i powiedział że chce się ze mną widywać i mieć kontakt ale boi się powrotów. Powiedziałam że rok już mnie zwodzi, zaczełam połakać powiedziałam że mam dosc tego ciągania mnie bo ja kocham i chce byc. Przytulił mnie, popłakał się, powiedział że też cierpi, ale nie wie co się z nim dzieje, ze nie wie czemu taki jest, że boi sie wrócić. Powiedział też ze co wrocimy sprobujemy a potem nie wyjdzie i znowu bedzie zero kontaktu. Powiedzialam ze to koniec ze nie bede pisac. I w sumie to ostatnie rozwiazanie bo juz zrobilam wszystko . Widze ze bardzo kocha, ze martwi sie, ze nie umie przerwac sam kontaktu ze nawet prosi zebym nie konczyla go, przytula, placze, nie rozumie sam siebie, a ja kocham i cierpie. I nie wiem co robic juz. Zerwac kontakt i czekac czy cos zrobi? czy dalej sie spotykac i czekac az mo przejdzie ten lek? ja czuje ze to on, zmienilam sie jestem spokojna, afer nie ma, widze jego jako bratnia dusze lubimy to samo, jestesmy bardzo podobni i wogole i nie wiem co sie dzieje, czemu jest taki zawziety, czemu nie umie wrocic

Gość gość
Tak mogą wrócić, kochana generalnie to wszystko jestmożliwe w tym popieprzonym świecie

Gość gość
Pewnie ta dla której jego uczucie do ciebie wygasło go olała, więc odnowił kontakt, jeżeli ci to wystarcza to powodzenia życzę :D ...oczywiście do następnej okazji

Gość gość
nie nakrecaj się

Gość gość
Dlaczego ludzie wszystko tak czarno widzą?