Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona8787

spakował sie wyprowadził

Polecane posty

Gość zasmucona8787

nie wiem co mam o tym myslec tak bez niczego spakował swoje rzeczy i sie wyprowadził. ostanio troche sie kłocilimsy i powiedział ze potrzebuje trochę czasu,ok rozumiem,ale on nawet telefonu nie odbiera nie odpisujePoradzcie mi co mam myśleć na ten temat? jak myslicie wróci? od rana zayspuje go sms-ai dzwonie a tu te cholerne echo:(

Gość Pisuardesa.
Zazdroszcze ci.

Gość szkoda szkoda
No niestety on pewnie ma...inną. Ja też tak zawsze mam, że dzwonię do faceta bo chcę wyajśnic, bo tesknię itp. ale to niestey nigdy nie ma sensu. Facet jak chce sie odizolowac to i tak to zrobi. Bedzie Cię tym bardziej ignorował im Ty bardziej bedziesz chciala sie do niego zblizyc. Wiem, ze teraz czujesz sie strasznie ale wez sie w garsc i idz naprzod. I tak nie masz innego wyboru.

jesteś sama w chacie , masz super mój siedzi ze mną i bałagani w łazience, kuchni :-O facet to takie dziecko do opieki

Gość zasmucona8787
tez mi bałaganił musiałam mu gotowc czułam sie jak kura domowa i miałam tego dojsc a on wczoeaj pojachał do mamy i po powrotcie od swej pojabenaje matki spakwoał sie i juz.. co amm etarz robić?

Gość odpusc a jak kocha to sam
wroci

Gość trusski
a ja chyba spakuje siebie i dziecko i tez sie wyprowadze bo jest mi zle! a najgorsze to brak seksu!!!!!

Po co bombardujesz go smsami? Jeśli wyprowadził się bez słowa to on powinien zadzwonić i się wytłumaczyć, byłoby dojrzale i kulturalnie:-)

Gość Pisuardesa.
"bo jak mnie mój liże to chyba mun odpowiada" To twuj cytyt z innego forum!!!!! I teraz sama sie zastanow czemu poszedl????????????

Gość zasmucona8787
ze co ja nic takiego nie napisałam...udziela sie tylko i wyłacznie na tym poście

Gość czrna25
jesli naprawde cie kochal badz nadal kocha to wroci,ale naciskaj,daj mu czas bo faceci sa jak dzieci,sami nie wiedza czego chca.

Gość zasmucona8787
ok,to co ma robić?w ogóle nie pisać ,nie dzwonic?tylko bezczynnie czekac?