Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hona2302

Prezent na pierwszą rocznicę bycia razem

Polecane posty

Gość Hona2302

Jestem z chłopakiem 11 miesięcy i 3 tygodnie, czyli za dokładnie tydzień będzie pierwsza rocznica bycia razem :):) On ma 18 lat ja 14 ( wiem że duża różnica wieku, ale nie czepiajcie się, bo jesteśmy szczęśliwi) On lubi dużo jeść (ale to nie znaczy, że jest gruby... ma dobrą przemianę materii i gra w piłkę nożną i w ogóle jest cudowny) więc wpadłam na pomysł żeby upiec torcik w kształcie serca, a do tego zrobić własnoręczną kartkę, albo jakiś list napisać takie coś z podziękowaniami i wyznaniami itd :P :) Do tego wszystkiego jeszcze chciałabym mu coś dać, ale nie wiem co (coś drobnego takie żeby pamiętał o mnie jak na to spojrzy) Zastanawiałam się nad jakimś amuletem, talizmanem tzn chodzi mi o coś takiego jak ostatnio widziałam w kwiaciarni takie coś w stylu breloczka i tam ma różne kształty i jeden to np do szczęśliwej miłości drugi do powodzenia w interesach itd (wiecie o co chodzi :) ) Może cosporadzicie... Dobry pomysł?? (On twierdzi, że to on ma mi dawać prezenty a nie ja mu i jak już bardzo chce coś mu dać to ma być to jakieś pyszne jedzonko, bo wie że potrafię gotować) DZIĘKI Z GÓRY!!

Gość Hona2302
Dzięki :) Polecam się na przyszłość ( e-mile hswzmuc@wp.pl )

Gość Pisuardesa.
Po jakego wala prezet ,dzisiaj to nawet detyscie sie daje prezet jak wyrwie zeba do czego to podobne,korumpiarze

Gość Hona2302
O dawaniu lekarzom prezentów mam swoje zdanie... Po prostu bez przesady, można dać za uratowanie życia, ale sorry nie za zęba :))

Gość Hona2302
Teraz tak jeszcze pomyślałam, że może jak ten dodatek to będzie coś w stylu takiej małe kafelki jakoś ładne ozdobionej z napisanymi naszymi imionami i data rocznicy co o tym sądzicie?

Rybko!!!Ja myślę,że może jakaś romantyczna kolacja...Ale może jestem za stara i się nie znam :) Mam 24 lata... Może jakiś spacerek,kino,lody.... No cóż takie moje zdanie... Miłej rocznicy :) Mnie to czeka w Maju :)

Gość Real denial
pomyślałam, ze może dobrym pomysłem byłaby romantyczna kolacja przy świecach, seksowna bielizna... Ale Wy dzieciaki pewnie jeszcze nawet się nie pieścicie :D

Gość usiaaaaaaaaaaaaa
my bilismy na1 roczniczke w super restasyracji.. mmmmmmmmmmmm :)