Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

Od Jutra SOBOTY 25 kwietnia dieta KOPENHASKA ******* kto ze mna??!!!!!!!!!!!!!!?

Polecane posty

Gość Grubasekx3

Witajcie wszystkie forumowiczki!! Postanowilam schudnac 5 kilogramow, mam nadzieje ze mi sie uda! :) Dietka od jutra :P Mam nadzieje ze ktos sie ze mna przylaczy no bo nie chce sama jej brac :( Pozdrawiam, moje wymiary - 170 cm - 60 kg

Gość Grubasekx3
nie zostawiajcie mnie samej :(

Gość na czym polega ta dieta
?

Gość MartaMartaMarta
Ja ja kiedys zrobilam chyba przez 1.5 mies schudlam 20kg dzis po 8 latach jestem znowu o 15 ciezsza... nigdy nie udalo mi sie jej powtorzyc... a i polecam zebys zaopatrzyla sie w dobry zestaw witamin;)

Marta, w 1.5 miesiąca 20 kilo?! Boże, podaj mi coś więcej o tej diecie i jak się do tego stosowałaś dokładnie

Gość Grubasekx3
a wiec to dieta szczerze mowiac regorystyczna i ona trwa 13 dni NIE WIEM CZEMU ROBILAS JA TAK DLUGO... podobno na niej mozna schudnac okolo 10 kilogramow to jest jadlospis DZIEŃ 1, 8 Śniadanie:1 kubek kawy, 1 kostka cukru Lunch:2 jajka na twardo, gotowany szpinak , 1 pomidor Obiad:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 2, 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Lunch:1 duzy befsztyk, sałata z olejem i cytryną Obiad:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 3, 10 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, 1 grzanka Lunch:gotowany szpinak,1 świeży owoc, 1 pomidor Obiad:1 plaster szynki, 2gotowane jajka, sałata z olejem i cytryną DZIEŃ 4, 11 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru, Lunch:tarta marchewka, jajko na twardo, twarożek naturalny Obiad:sałatka owocowa,2-3 szklanki jogurtu naturalnego DZIEŃ 5, 12 Śniadanie:duża tarta marchew z cytryną Lunch:duża chuda ryba Obiad:1 befsztyk, sałata i brokuły DZIEŃ 6, 13 Śniadanie:kubek czarnej kawy, kostka cukru Lunch:kurczak, sałata z olejem i cytryną Obiad:2 jajka na twardo, duża marchewka DZIEŃ 7 Śniadanie:kubek herbaty bez cukru Lunch:kawałek chudego grilowanego mięsa Obiad:NIC tylko ze po niej zeby nie miec efektu jojo nie mozna jest normalnie tylko stopniowo zwiekszac posilki do normy

Gość MartaMartaMarta
Wpisz sobie w google bo nie chce mi sie pisac wszystkiego, ja ja mialam z jakiejs zagranicznej gazety, a wiem ze w necie ona troche zmodyfikowana jest. Jest tam duzo nabiału, trzeba pilnowac sie godzin i wyznaczonych posiłków przy odrobinie mobilizacji mozna szybko zrzucic zbedne kilo i je utrzymac bez efektu jojo. ale jest nieprzyjemna do przezycia skoki temp. czesto czuje sie zimno znuzenie ...najlepiej miec wolne te 14 dni bo to dieta 14dniowa;)

Gość MartaMartaMarta
robilam tak dlugo bo juz potem przyzwyczailam sie a satysfakcja z gubienia kilo byla ogromna...wiec tak wyszlo...

Gość Grubasekx3
aha, a wiec kto ze mna od jutra zaczyna? chce schudnac 5 kilogramow mam pomysl ze po kopenhaskiej wezme sie za diete "zdrowa" hehe :) moj CEL - 55-56 kg

Gość MartaMartaMarta
czy tam 13 dniowa sorki;)

ja się wezmę, ale dopiero 1 maja

Gość Grubasekx3
czemu dopiero 1 maja? :)

Gość Grubasekx3
jest tu kto? a moze ktos inny jeszcze sie do mnie dolaczy? od jutra kopenhaska?

Gość grubasekx3
ah! dzisiaj pierwszy dzien :D robie sobie juz kawke :D

Gość Chętnie _dołącze
Schudłam już 17 kg przez 4 misiace. Chce zrzucić jeszcze 9 więc ta dieta będzie odpowiednia dla mnie. Również zaczęłam od kawy ale bez cukru ponieważ nie słodzę.

Gość Chętnie _dołącze
Jakie witaminy bierzecie? Biegam codziennie po godz. Ale na te 13 dni odłoże to bieganie ponieważ słyszałam że przy kopenhadzkiej szwankuje organizm. Biorę centrum oraz kwasy omega i drożdże z mikroelementami.