Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no angel

serce fika mi koziołki

Polecane posty

Byłam z facetem prawie 2 lata... rok temu rozstalismy sie i jestesmy dobrymi znajomymi... Niedawno dopiero pogodzilam sie z tym ze nie bedziemy nigdy razem... Wtedy kogos poznalam... Jestesmy razem jest mi z nim cudownie w ogole sie nie klocimy... Ale jak widze mojego bylego (mieszka blok dalej) to serce zaczyna mi bic mocniej.. Cala jestem rozpromieniona.. Coraz czesciej snie o nim... I ciagle o nim mysle... Nie chce zranic mojego chlopaka... Boje sie ze to co sie ze mna dzieje moze zawazyc na anszym szczesciu... Czy to moze minac? i moge byc szczesliwa z tym z ktorym teraz jestem?

lepiej byloby dla ciebie, gdyby twoj byly, byl troche dalej. co z oczu to i latwiej z serca. no chyba ty jeszcze tak do konca nie pogodzilas sie z tym rozstaniem, inaczej bylabys w calosci zaabsorbowana twoim nowym facetem.

tyle ze na poczatku tak o nim nie myslalam Raz moj byly wyciagnal mnie na spacer i tak jakby dawal mi do zrozumienia ze chciaby wrocic ja wiem ze tego nie chce ale moje serce mowi co innego i nie wiem czy slucha crozsadku czy serca