Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novinkaa

Okres podczas brania tabletek!!!!!!

Polecane posty

Gość novinkaa

Pomóżcie bo nie wiem co się dzieje :( Konczę drugie opakowanie Logestu, nie robiłam przerwy na okres między opakowaniami. W 1 opakowaniu przez parę dni lekko krwawiłam a teraz od wczoraj znowu lekko krwawię:(:(:( Czemu tak się dzieje???

Gość novinkaa
czy wszystkie jestescie egoistkami czy któraś pomoze??

Gość ranyjulekkkk
A bozia rozum ci odebrala, czy moze masz problem z czytaniem?! Rany.. lapy mi opadaja jak malolaty nawet nie czytaja co lykaja. odpowiedz masz w ulotce!! Nie robiac przerwy miedzy tabletkami moga wystepowac plamieniaprzez cale opakowanie, przed ktorym nie zrobilas przerwy. Przez ulice tez przechodzisz na betona, nie rozgladajac sie? Nie? To moze jednak zacznij czytac co lykasz i jakie ma skutk, po to masz ulotke.

Gość ranyjulekkkk
egoistka to jestes tymajac gdzies nasz czas, bo tobie sie nie chce zajrzec do ulotki a forum to nie czat zeby ktos siedzial i odswiezal dzial co 10 sekund

Gość novinkaa
chyba dawno nie uprawiałas seksu, bo nie wiem skad te nerwy :O ulotke czytałam w dodatku gin mi zaleciła, zebym nie robiła w ogóle przerw między opakowaniami!!! powiedziala, że nie przyniesie mi to żadnych skutków ubocznych, a w ulotce nic na ten temat nie ma!!!!!!

moim zdaniem Logest jest za mocny dla ciebie,jesli tak sie dzieje,porozmawiaj z lekarzem.Jak bralam regulon to robilam przerwe na okres co 3 op.i nigdy niemialam plamien ani krwawien miedzycyklowych