Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LofiLofi

Czy w tak młodym wieku lekarz może mi przepisac tabletki anty????

Polecane posty

Gość LofiLofi

Mam 16 lat. tylko bez głupich komentarzy, to wszystko przemyślana decyzja i w ogóle...

Gość baskominalinaoisijaki
powinien Ci powiedzieć żebyś sie zastanowiła co robisz.

Gość LofiLofi
mówiłam, bez głupich komentów... Dziewictwo straciłam nie z byle kim, tylko z facetem, z którym jestem prawie rok, a jest ode mnie o 4 lata starszy.

Gość tomi99
może Ci przepisać, ale chyba będzie musiał powiadomić twoich rodziców!

Gość lepiej zastanów się co robisz

Gość tomi99
Jasne że powinna się zastanowić, ale z dwojga złego lepsza antykoncepcja niż ciąża...

Gość LofiLofi
jak to będzie musiał?! Przecież obowiązuje tajemnica lekarska :O Poza tym moja mama i tak wie, że chcę się zabezpieczać, sama mi doradziła tabletki zamiast prezerwatyw...

Gość tomi99
będzie musiał, ponieważ jesteś nieletnia

Gość LofiLofi
wiem, ze wydaje się Wam, że skoro mam 16 lat to jest głupia i naiwna i chcę zaimponować koleżankom... Ale uwierzcie, nie ma czym... Większość z nich straciła dziewictwo mając 14-15 lat, z byle kim i od tego czasu miały już co najmniej kilku partnerów... Nie jestem żadnym typem bezmózgiej lafiryndy...

Gość Przepisze idz i juz
jw.

Gość bxj bxdb
tomi99 chyba cos Ci na głowe upadło.Ona ma 16 lat,wiec lekarz przepisze Jej tabletki bez powiadamiania o tym rodzicow.Ona nie ejst pełnoletnia,ale juz nie ma 14 lat.Od 15 lat lekarz ginekolog nie musi o takim zdarzeniu powiadamiac kogokolwiek.

Szczerze ? , Twój związek rozpadnie sie po paru miechach od załozenia topiku :O:O Ta róznica wieku ( Ty 16 , on 20 ):O , Ty nie myslisz tak jak n , znajdzie inną A TY stracisz zdrowie przez to świństwo , jeśli on Cie do tego namawia to ma wpierdol ode mnie :classic_cool:🖐️

Gość tomi99
Ja tak wcale nie sądzę, ale 16 lat.....to troche mało

Gość bxj bxdb
LofiLofi--dla mnie ejstes spoko dziewczyna,bo chcesz sie dobrze zabezpieczyc,obys tylko przestrzegała dokąłdnie zaywania tabletek,bo innaczej to przy nich mozesz wpasc

Gość habsda
wiesz o tym że zażywając te tabletki już nie urośniesz ? lekarze o tym ci nie powiedzą , no chyba że juz zakonczyłaś wzrost organizmu w wieku 16 lat nie będziesz rosła a będziesz tyła - to hormony, ja bym nie poświęciła figury i wyglądu dla jakiegoś chłopka,

Gość LofiLofi
bj bxdb- dzięki za normalną odpowiedź :) Tak mi się wydawało, że lekarz nie powinien robić problemu, ale wolałam się wcześniej upewnić... Mam nadzieję, że trafię na takiego, który nie będzie mi prawił kazań...

Gość habsda
jak będziesz miała 27 lat to on 31 i tak cie rzuci dla 17 latki bo dla niego będziesz juz starą torbą

Gość LofiLofi
heh, trochę mnie dziwi to co piszecie... Moja mama sama brała tabletki i nie przytyła ani trochę, od tabletek się nie tyje, mogą jedynie zwiększać apetyt.... poza tym co to za komentarze na temat mojego związku? Wiem z kim jestem, nie jest to żaden "cwaniaczek", który tylko chce "poruchac"... Znamy się od jakichś 3 lat, jesteśmy ze sobą prawie rok... Dodam, że to, ze ma 20 lat to nic nadzwyczajnego, większosc moich znajomych ma wlasnie 19-20 lat....

Gość bxj bxdb
habsda--:-) ale sie usmiałam.Mam jzu po 40 i zaczełam zazywac tabl majac 17 lat i urosłam,figury i urody nie straciłam i na szczescie nie zachorowałam,bo byłam pod stała kontrola lekarska.A teraz sa tabl.nowej generacji,wiec nawet pozytywnie wpływaja na orgabnizm,tylko trzeba robic kontrolne badania.

nie utyjesz, ani nie wyrosnie ci zmutowany kaktus na glowie...co to za bzdury w ogole inna rzecz, że wcale nie każdy lekarz musi przepisac tabletki... jak bedzie jakis nawiedzony, to nie przepisze i tyle, wiec lepiej popytaj koleżanek o kogos normalnego

Gość KATARZISSSSSSSS
hehehe 16 lat to jeszcze dzicko:P:P