Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm*********

Kazdy facet ....

Polecane posty

Gość hmmmm*********

musi sie ozenic,bo kawalerowi jest wszedzie zle a zonatemu ... tylko w domu 🖐️

Gość wezwijcie lekarza
to wyjdź za mąż ;-)

Ty się śmiejesz ale w niektórych krajach - Hiszpani, Holandii, Belgii, Norwegii, Szwecji, Kanadzie i w RPA - osoby tej samej płci mogą brać normalne śluby. W wielu innych krajach zalegalizowano związki partnerskie między osobami tej samej płci. Te kraje to: Portugalia, Francja, Dania, Niemcy, Czechy, Austria, Węgry, Słowenia, Finlandia, Wielka Brytania, Austrlia, Nowa Zelandia, a take bardzo katolickie kraje południowoamerykańskie - Brazylia, Kolumbia, Ekwador, Urugwaj, Argentyna. Chociaż są również takie kraje gdzie za związek homoseksualny grozi kara śmierci: Nigeria, Sudan, Somalia, Iran, Afganistan, Jemen, Maurytania.

Vampiresa - możesz rozwinąc swoja myśl? Bo staram sie regularnie oddawać krew, jesli o to chodzi - nie potrzebuję do tego swojej osobistej pijawki :classic_cool:

Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) \" mojemu facetowi bedzie ze mna tak dobrze,ze nie bedzie chcial wychodzic z domu \" Nie ma to, jak skromność. .... wolisz \"falszywa\" skromnosc ? :o 🖐️🖐️

la finku swoim wlasnym :P a jaka masz krew ? .... goraca,slodka ... hmmm... rozmarzylam sie [bujam w oblokach]

Moja krew... nie wiem, czy słodka, ciepła na pewno, za to płynie dośc szybko - panie w punktach krwiodawstwa zawsze chwalą mnie, że najszybciej zapełniam woreczek :classic_cool:

ciepla i plynie szybko ... chyba oszaleje 😭 to .. takie podniecajace :classic_cool: daj sprobowac... powiem Ci czy slodka ;)

la finku gdybysmy sie znali,nie siedzialbys przy kompie tylko szukal moich slodkich obiecujacych rozkosz usteczek 👄

Ech, Vampiresa - fajnie piszesz, ale ja strasznie wręcz nie lubię jak ktos się ze mnie nabija, tym bardziej że dziś mam wyjatkowo kiepski dzień w sumie 😭 😡 p.s. możesz rozwinąć swoja twórczość na mojej skrzynce mailowej :classic_cool: 🖐️

nie nabijam sie z Ciebie :) ludzi dziele na tych ktorzy maja dobra i zla krew Ty masz ta ... dobra 👄 teraz ide \"uciac\"sobie drzemke przed nocnym polowaniem 🖐️ pa slodki 👄

napewno nie... ale mam marzenia i piekne fantazje. Poloze sie teraz,zmruze oczka i przytule sie do Ciebie. Delikatnie opre glowe na Twoim ramieniu, wtule usta w cieplutkie miejsce miedzy szyje i ramie. Slodko mruczac jak kotek ... powoli Ciebie rozgrzeje,zeby krew plynela szybciej i ....szybciej. pa👄