Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luka_02

okropny dołek ehhhhh

Polecane posty

czesc!!!dzis mam okropnego dołka czuje sie taka nijaka nikomu nie potrzebna :( jeszcze dzis od kolezanki usłyszałam ze jestem taki smutas ze zawsze wyglądam na nieszczęsliwą ale tak nie jest poprostu czasami jestem powazna a wygląda jakbym się smuciła i jeszcze dodała ze widac ze po tym związku z moim eks juz nie jestem taka jak kiedys ze te piec lat z nim w toksycznym związku odbiło sie na moim wyglądzie i wogule...ehhh no tak mi przykro się zrobiło....to prawda ze jak mnie zostawił dla innej moze młodszej czułam się stara i brzydka ale myslałam ze to zawsze po roztaniu spada samoocena...teraz tylko płakać mi się chce i zła jestem na nią prosze powiedzcie cpo zrobić zeby znów wygladać atrakcyjnie:( bo po jej słowach czuje się okropnie...moze to glupie się tym przejmować ale ta jaj krytyka zabolała mnie....

Gość może mnie
powiedz jej tak:wiem ze źle wyglądam ale całe szczęście ze nie tak jak ty,poza tym zrób się na bóstwo tylko tak bez przesady i bądź sobą ,siebie się spytaj jak wyglądasz a nie wrednych koleżanek

moze ta kolezanka nie byla zbyt delikatna, ale tak wlasciwie to powiedziala ci dokladnie co jest z toba nie tak, i co powinnas poprawic. ja bym to docenila, gdyby ktos byl ze mna szczery i powiedzial prawde. powinnas jej podziekowac a nie obrazac sie.

Gość malin_ka
najlepszym lekarstwej jest chyba uśmiech. Wiem że cięzko w takich chwiach usmiechać sie, ale wtedy własne samopoczucie jest lepsze. Zrób coś dla siebie- fryzjre, kosmetyczka. Ciesz sie z każej rzeczy, nawet tej małej. Myślę że ludzie usmiechnieci są lepiej postrzegani przez otoczenie

1*2*3 ja się na nią nie obraziłam przyjełam to z usmiechem jak zwykle to co złe...tylko jak wróciłam do domu to zaraz zaczełam sobie się przyglądać a wczesniej wszystkim dziewczyną na ulicach i jakos tak smutno mi sie zrobiło....bo ja jestem taka zwyczajna chyba nie chodze do solarium nie ubieram się jakos odwaznie i chyba tez brak mi tez pewnosci siebie po tym nie udanym związku

przestan robic z siebie ofiare. nie jestes gorsza on nikogo, po prostu w siebie nie wierzysz, i kreujesz sie na cierpietnice. tylko po co? ludzie tego nie lubia, zwlaszcza faceci.

zmień koleżankę, jest energetycznym wampirem miałam o tym na wykładach z asertywności