Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek z klanu ryśka

praktyczne aspekty posiadania piersi

Polecane posty

Zastanawiam się jak wygląda ludzkie życie gdy posiada on przysłowiowe "cyce jak donice"??? Jak wam się panie żyje ze swoimi piersiami??? Zastanawiają mnie głównie dwie sprawy. Mianowicie czy gdy leżycie na brzuchu to jest wam wygodnie? Czy nie przeszkadzają wam piersi w trakcie leżenia na brzuchu, jaki jest wtedy na nie nacisk??? Oraz zastanawia mnie kwestia obciążenia kręgosłupa. Czy piersi nie ściągają was jakoś do przodu??? Jak to jest???

o kurcze ale pytania :P...ja mam 70H i baaardzo je lubię...nie przeszkadzają przy lezeniu na brzuchu i nie sciągają do tyłu przy chodzeniu...mam nadzieję ze pomogłam :P

Gość gigital calculator
70 H, to nie są cyce, jak donice.... zacznijmy od tego.

Wiadomo, że jak ktoś ma ogromne cyce to bolli go kręgosłup.. raz były takie rozmowy w Toku i baba mówiła, ze nie wolno jej spać na brzuchu bo mogłaby po prostu się udusić... Ja mam dosyć duże, i nic nie czuję jak śpię na brzuchu, ale czasami jak długo noszę stanic z wąskimi ramioczkami, to potem mnie kark boli

Gość smells like 90
można przed kolegami nimi potrząść xD

Gość wilkołaczka
nigdy nie zabraknie smietanki do kawy ;-)

A i jeszcze mi się jedno nasunęło. Mianowicie chodzi mi o bieganie. Każdy wie jak fajnie się trzęsą piersi kobiecie gdy biegnie. Ale czy nie jest to dla was uciążliwe??? Bo przecież taka pierś ma jakąś wagę i gdy tak się trzęsie z góry na dół to czy to wam nie przeszkadza???

o rany.. wystarczy dobry stanik, nike ma takie dobre staniki ale przy naprawdę ogromnych cycach to może boleć, jak tak skaczą A podnieca cię jak o tym rozmawiamy? Cieszysz się, jak laski mają ciężko?