Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihihihi

Zauważcie, że ludzie, których postrzegamy jako

Polecane posty

Gość hihihihihihi

brzydkich mają prawie zawsze duże nosy. Nie jest to złośliwe! Takie moje spostrzeżenie... Ja nie mam małego nsoa, ale tez nie jest jakiś bardzo duży. Ale wg mnie jest jednak za duży... Ale temat nie o tym. Co sądzicie o tym spostrzeżeniu?

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wcale nie. gorsze są o wiele małe oczy i krzywe zęby

Gość marianna33
jaki nos taki kutos? no nie do konca, a w zasadzie to nie jest zadna prawidlowosc, moze kiedys kiedy nie bylo takiego wymieszania rasowego

Gość marianna33
a juz wiem co z tym nosem, to mit zapuszczony w konkretnym celu nie majacy nic wspolnego z rzeczywistoscia. Kutosa sprawdza sie po wielkosci KCIUKA

Gość hihihihihihi
Ale nos w duzym stopniu wplywa na wyglad calej twarzy

no jasne, nos za mały źle, a zaduży, jeszcze gorzej, ale na temat kcika , to nie słyszałem, na czym polega

Gość schowaj kase
ja mam duzy nos, a brzydki nie jestem na pewno

Gość hihihihihihi
W sumie to chodziło mi głównie o kobiety :)

Gość ertert
Tak, to prawda. Ktoś wyzej pisał że gorsze są małę oczy - nie rozumiem tego. Mi się podobają wyłącznie małę oczy, np. jak Catherine Zeta Jones. Nienawidze dużych, sarnich oczu, są obrzydliwe. Wąskie szparki są sexy. Ale nawet jesli są brzydkie oczy i usta to można je skorygować makijażem, a z wielkim nochalem nic się już nie zrobi, dlatego to on jest najwazniejszy.

Gość a ja mam nos jak kartofel no
zeby byl mniejszy a usta wieksze byloby superrrrrr boio oczy mam ladne

Gość aha i ach
wyłupiaste wielkie oczy sa be i fe

Gość hihihihihihi
to znaczy ze mam nos 4 cm to w peniesie 12 :) nawet niewiedzialem zawsze myslalem ze mam 10 cm a tu 2 cm wiecej ale jestem szczesliwy

Gość hihihihihihi
pamiętaj, że każdym podszywem udowadniasz jakim jesteś idiotą. to Ci się nie opłaca.

Gość hihihihihihi
a tak naprawde mam 13 cm i jestem z tego dumny :0

Gość hihihihihihi
no tak, widać, że myślenie Cię męczy i boli... ale może jednak trochę pomyślisz? :P

Gość hihihihihihi
ale jestem glupi przeciez moge se czarny nick zrobic jak to zrobic bo ja nie umiem na informatyce tego nie uczyli :(

Gość Sratatatatatatatatata
to zalezy...nie wazne jakiej jest co wielkosci ale jak sie komponuje z calym ryjem.tzn czy go szpeci czy nie.moze byc tak ze bedzie duzy a na twarzy bedzie ladny.moja kolezanka ma murzynski,szeroki nos a twarz ma sliczna:) tak samo inna,ma wielki garbaty i krzywy i tez brzydka nie jest... ja mam sredniej wielkosci nochal,znaczy widzialam wieksze niz moj a do mojej paszczy pasuje i jak kiedys chcialam go zmniejszyc,zoperowac to KAZDY stukal mi sie w czolo,wiele osob mowilo ze mam dobry nos i nie rozumieja o co mi chodzi;)wiec po opinii innych wnioskuje ze jest okey z nim... a inna kolezanka ma milimetrowy nos a jest tak paskudna jak noc... wstretna paszcza...a inna ma duze usta,nos zgrabny,wylupiaste oczy i tez jest paskudna...to nie to!na brzydote wg mnie najwiekszy udzial ma OGROMNY nochal(ten co sie nie miesci 3razy na dlugosc twarzy),wlasnie sarnie oczy,wasy u kobiet,brwii krzaczory,krzywe zeby i brzydki usmiech.to jest brzydota.naprawde znam duzo osob ktore maja niemale nosy i nie sa bron boze brzydkie ale naprawde ladne

Gość hihihihihihi real
"se" to możesz nie powiem co :P nieuku.

juz starozytni Grecy udowodnili ze piekne jest to co proporcjonalne;) jesli nos miesci sie 3razy na dlugosci twarzy,nie wazne jakiej wielkosci jest ,wtedy twarz sie ladnie z nim komponuje bo jak ktos o duzej twarzy wygladalby z malutkim nosem?jak tez ktos o malutkiej twarzy wygladalby z duzym nosem?piekno tkwi w proporcjach

Gość hihihihihihi real
dzięki za rzeczową odpowiedź :) tez pomyślałam o operacji, bo uważałam, że jednak za duży. a postrzegana jestem przecież jako bardzo ładna osoba. i chyba zmieniłam zdanie :)

Gość hihihihihihi real
jestem gruba sprośna świnia i mam kompleksy :( pomocy bo chyba sie utopie w łyżce wody

Gość hihihihihihi real
na tym forum, to rzeczywiście większość osób jest idiotami. Idę stąd, bo zaraz się podszywają. Podszywacze, głupotą nie ma co się chwalić! To mój ostatni post, pa

Gość no wlasnie tak mam
malutka twarz i duzy nochal :( to dla mnie tragedia a jak bylam jeszcze dzieckiem to mialam tez i maly nos i bylam ladna dziewczynka, wszyscy sie mna zachwycali a teraz taki nochal i jestem brzydalrem, czyli sie zgadza, duzy nos = brzydka kobieta :( teraz musze sie tylko zdecydowac na operacje :(

Gość hihihihihihi real
tylko ja niewiem jak to zrobic

no wlasnie tak mam ktos Ci powiedzial ze masz duzy nos?moze tak Ci sie tylko wydaje... spojrz na te dziewczyny ktorych fotki wstawilam,ta druga ma twarz podobna do mnie i nochal identyczny tylko ze ja mam wieksze usta z deka od niej.i sa ladne.ja tez kiedys zbieralam na operacje ale mi znajomi,rodzina itd wybili to z glowy.Twoj nos miesci sie 3razy na twarzy?ktos sie z Ciebie smial ze masz duzy nos?