Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihihihi

Zauważcie, że ludzie, których postrzegamy jako

Polecane posty

Gość no wlasnie tak mam
ty chyba jeszcze duzego nosa nie widzialas ? :(

Gość no wlasnie tak mam
tak, juz mi mowiono, ze mam duzy nochal :( niestety

Gość Sratatatatatatatatata
moj nos ma 5cm dlugosci i 2.5cm szerokosci i na pysku miesci sie idealnie 3razy czyli jest proporcjonalny.Twoj tez sie miesci trzy razy? a ja te laski nazwalam ze maja sredniej wielkosci,ta druga ma taki jak ja nos. Wielkie to tez widzialam ale bardzo bardzo rzadko.

ale jaki masz ten nos?garbaty?

hehehe wg mnie tylko naprawde OGROMNE i garbate nochale szpeca bo wtedy twarz wyglada jak u czarownicy :D ale sa kobiety ktore maja tez garbate chodz nie ogromne np Justyna Steczkowska i wg mnie jest piękna...:)

Gość no wlasnie tak mam
no moze i 3 razy sie miesci ale, czubek np. jest taki gruby jakis miesisty a do tego taka kosc , po srodku :(

kurcze ale gdzie ta kosc?:-O skoro sie miesci to nie ma problemu,tzn ze to Twoja wyobraznia dziala:)

Gość no wlasnie tak mam
no nie wygladam jak czarownica, tylko w srodku nosa jest taka kosc gruba, ktora poszerza nos i czubek taki gruby, ktory niestety mnie szpeci :( tez chcialabym byc ladna jak kazda dziewczyna ale odziedziczylam taki paskudny nos i tyle mowiono mi juz to nie raz :(

Gość jasnosc jasnosc
miewalam wrazenie ze moj nos jest za duzy, az zmierzylam. dlugosc 5 cm, szerokosc 3, od dolu odstaje na 1,5 cm no i mały garbek. a buzie mam mala i to chyba przez to wydaje sie wiekszy. powiem Wam, ze z produ w miare ok, z profilu ujdzie, ale z ukosa wydaje sie duzy :/

Gość o choleraaa
cholera, to jest Twoim zdaniem \'\'naprawde duzy nos\'\'? to wiekszosc, ktora to czyta popadla wlasnie w depresje :P to jest chyba taki sredni/duzy??

jasnosc jasnosc ja chyba mam podobny do Twojego.ale kurza stopa i kolezanki i rodzina i ukochany i inni twierdza ze mam normalny,ladny nochal i ze pasuje mi idealnie do twarzy a oni naprawde potrafia byc szczerzy...:-O dlatego licze sie bardzo z ich opinia.np babcia chlopaka zawsze komentuje czyjes niedoskonalosci,na dziewczyne jego brata ciotecznego powiedziala ze ma krzywy wielki nochal a na moj nic nawet nie powiedziala...dlatego mysle ze nie tylko ja ale i wiele kobiet z forum sobie to po prostu ubzdurala...

a jesli masz nochal jak ja to powiem Ci cos... zageszczam sobie co miesiac rzesy i nauczylam sie malowac je grubo,pieknie itp.Wtedy oczy mam naprawde piekne i wszystko cudownie sie komponuje:)na taki nos chyba jest taki ratunek zeby pieknie wygladac,mocno wytuszowane,dlugie i grube rzesy ktore ladnie podkreslaja twarz i oczy:)

Gość jasnosc jasnosc
mozliwe. wlasnie moja rodzina tez jest szczera, zgodnie mowia, ze na pewno moj nos nie jest maly, ale tez nie jest jakis duzy. mowia, ze pasuje do mojej twarzy i jest ladny. :) moim zdaniem najgorzej jest jak sie usmiecham, bo wtedy staje sie bardzo szeroki. staram sie go akceptowac takim, jaki jest. powiem Ci, ze operacja mnie kusi, zeby chociaz ten maly garbek wyciac. on jest malutki, ale gdybym go wyciela przypominalby bardziej taki smukly, troszke pod zjezdzalnie :P oczywscie delikatnie, nie bardzo :) i chyba to byloby rozwiazanie mojego problemu, kompleksu. ale mimo wszystko bardzo balabym sie efektu koncowego. od nosa bardzo duzo zalezy

o choleraaa zaowaz ze ta dziewczyna ma nieproporcjonalny nos do twarzy! ma male oczka i taki nos i on zajebiscie nie pasuje jej do twarzy:-O mowilam ze to kwestia proporcji a u niej tej proporcji nie ma

Gość no wlasnie tak mam
doradzic mozna mi tylko operacje,wiem o tym, dlatego sie pomalu szykuje :( ja sobie tego nie wymyslilam, pewnie, ze mozna z tym zyc, bo to nie choroba tylko tak szpeci i wszystko w koncu musze sie zdecydowac :( ale sie boje no i tyle kasy do tego...

jasnosc jasnosc wiesz operacji raczej odradzam bo jesli spieprzysz sobie jeszcze bardziej nos to...:-O mowie,zageszczaj i mocno tuszuj rzesy :) rob sobie fryzury ktore sprawiaja ze twarz jest tęższa,pućowata hehe:)

jasnosc jasnosc mi tez sie poszerza nos jak sie usmiecham ale za to wary sie rozciagaja i tak jakby grubna,wydymaja sie i wygladam wlasnie duzo ladniej jak sie usmiecham niz jak mam normalna mine dlatego ciagle sie usmiecham hehe :D

Gość jasnosc jasnosc
co do oczu, to zawsze mocno je podkreslam, a rzesy z natury mam dosc intensywnie czarne i bardzo dlugie :) ale i tak zawsze maluje kredka, zeby je podkreslic :) a co do fryzur, to co proponujesz? mam je dlugie i proste. krecilam je, ale podobno w prostych mi najlepiej. tylko, ze one chyba go wydluzaja ?

Gość jasnosc jasnosc
hehe, ja też mam dość wydatne usta :D a uśmiecham się bardzo dużo :) tylko mam wrażnie, że nos zajmuje mi wtedy pół twarzy :P ale najważniejsze to zachowywać się naturalnie :)

Gość jasnosc jasnosc
gdzie zniknelas?

hehe wcinalam kanapke z makrela:Dposzlam na kolacje po prostu i dac zryc pajakowi robaczka bo chyba zglodniala:) ale juz jestem ,juz pisze

ja farbuje sie na czarno,na najpierw na granatowa czern ,teraz na czarna czerwien. mam mocno wypazurkowane wlosy,z przodu twarz do poczatku ucha mam dlugosci do brody,z tylu od ucha do karku mam do lopatek. robie sobie takie slodkie firaneczki tzn zaczesuje wlosy te przy twarzy pod wlosy i przypinam blekitnymi spineczkami.Chlopak mowi ze wygladam jak 15latka a matka ze mam gebe jak ksiezyc w pelni bo taka kragla sie robi hehe:D

Gość jasnosc jasnosc
haha :D ja mam długie proste, troszkę pazurki :)