Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co macie dziś na obiad??

Polecane posty

Gość fasolkę zieloną
marchewkę, kukurydzę, paprykę zieloną i czerwoną usmażone na łyzce oleju. w sumie to warzywka na patelnie, ale wyjełam z nich ziemniaki, bo nie jadam. i brokuły i zrobiłam z nich sos :P

no oczywście najbardziej lubiłam Amino - chińską (wiem, ze wszytskie są chińskie, ale to taki smak), no i jak na złość jak ją odkryłam (zwykle nie jadłam zupek chińskich) to już ją wycofali ze sklepów ;( nigdzie jej nie ma! ale jeszcze pomidorową lubię :P

Gość ja myslę że........
makaron i uwaga! kurczak z pieczarkami w sosie smietanowym z duzą ilością czosnku , szczypiorku i róznego kalibru przypraw. hm...

Gość a ja dzis mam
zupe szczawiowa zrobiona przez moja mame a do tego na drugie noge z kurczaka z czosnkiem smazona w piekarniku

Ja też lubię barszczyk.. w ogóle nie uważam, żeby zupki chińskie od czasu do czasu były złe... w końcu to woda z przyprawami, nawadnia i robi w brzuszku cieplutko :P Ale w końcu zaczyna się tęsknić za prawdziwymi warzywami, świeżymi i zielonymi witaminami :P

Gość Alcia15
Pierogi z śliwkami i jagodami ;);)

makaron (wczorajszy :P) podsmażany z serem żółtym i jajkiem+przyprawy ziołowe, polane keczupem :D

magnolia, chyba potrzebujesz faceta co by umiał gotować :P ja lubię sobie jeszcze często robić właśnie kluski śląskie (mrozone), kupuję sos pieczeniowy z torebki, buraczki, pietruszkę i tyle :] prosto, szybko i pożywnie :]

narazie go jeszcze nie potrzebuje..:D mama gotuje całej rodzinie:) ja mam takie napady:D albo warzywa albo nic:) po jakimś czasie mi się zmienia:)