Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łza deszczu

chyba pojde na zakonnice

Polecane posty

Gość łza deszczu

mam dosc swiata mam dosc tego wszechobecnego seksu mam dosc chłopakow nawet sie juz nie staram, nie chce boje sie ze jak ktorys bedzie chcial ze mna chodzic to zaraz bedziee chcial sekszenia a ja? ja chce czekac do ślubu patrzac to co sie dzieje wokoło, na kafeterie na ludzi odechciewa mi sie zycia, nie wierze ze spotkam tego jedynego, juz w nic nie wierze a ja chce zyc swoim zyciem nie kryc sie z pogladami nie da sie zyc, nie da mam dosc

Gość Josió Wilkupnik
Jesteś nieprzystosowana do społeczeństwa. Jak w naturze dinozaury wyginęły bo nie były przystosowane, tak i takie postacie, jak Ty także wyginą... bo świat potrzebuje ludzi przystosowanych.... sorki... natura... przetrwanie...

Gość dr oj boli
aj tez, gdzie sa jakies dobre zakonnice?

Gość łza deszczu
wiedziałam ze bedziecie zgaszać nadzieje ale ja przetrwam jak nie z kims to sama...

Gość On3242422442
Jest sporo wartościowych chłopaków z takimi poglądami jak Twoje. Znajdziesz tego jedynego, "szukajcie, a znajdziecie".

Gość łza deszczu
ale jak ja znajde tego jedynego, trace nadzieje

Gość łza deszczu
smuno mi

Gość simsala grim
a ile masz lat?

Gość simsala grim
jeśli masz w sobie pragnienie założenia rodziny to nie "chowaj się" w zakonie, on się kiedyś pojawi

Gość łza deszczu
18 sama nie wiem czego chce, zycie mnie przytłacza a glownie to ze nikt mnie nie pokocha, taka prawdziwa szczera miłością

Gość idź do zakonu tam jest
dość lesbijek to ci pituchne wyliżą, bo w cywilu, to żadnego z ciebie pożytku. Może jako obiad dla Smoka Wawelskiego, albo dla takich idiotów jak prawiczek z wiarą czy z kropką, albo dla jakiegoś oślinionego starucha. Są dziewuchy galerianki , żeby była równowaga w przyrodzie muszą być dziewice. Zawsze to lepiej grać dziewicę, można większą kasę wyciągnąć od jakiegoś napalonego starego fiuta.

Gość simsala grim
młoda kobieto (zapewne piękna ;) ) nie podejmuj takiej ważnej decyzji ot tak sobie, jesli rzeczywiście odczuwasz że twoje miejsce jest w zakonie to dobrze, ale warto wziać udziała w jakichś spotkaniach formacyjnych,porozmawiać o tym ze znajomym księdzem i innymi bliskimi jeśli natomiast toja decyzja jest podyktowana jedynie zniechęcenim do wszechobecnego seksu to odradzam taki krok, pójdziesz na studia poznasz wielu ludzi, zmienisz poglądy na świat ( bo jak to mówią tylko krowa nie zmienia poglądów ;) ), poznasz chłopaka i daj ci Boze zebyś w tym jednym względzie (seksu przed slubem) nie zmieniała zdania :) ja znam kilka dziewczyn,które czekają z tym do slubu, choć przeważnie tego głośno nie mówią, a chłopaków też mają fajnych :)

Gość idź do zakonu tam jest
fajnych mają buhahahahaha, chyba krzywe nogi jak srają, zbzikowana cioto

Gość ma regularnie wylizaną
patelnię

Też sie nad tym zastanawiałam i mam takie same oglądy jak Ty. Też o tym myślałam i chyba tak zrobię. Byłam dzisiaj na konkursie z Religii i jak popatrzyłam na tych ludzi (księży, zakonnicy nie zobaczyłam) to byłam pod wrażeniem. Niektórzy z Was to wcale nie mają szacunku dla Księży i Zakonnic-nie rozumiem przecież to Oni pomagają biednym i nie nalezy tak i nich mówić. NIE MACIE WSTYDU!!

Gość und dupa und cyc

nie idź na zakonnicę bo się skrzywdzisz - to ucieczka przed problemem a nie stawienie mu czoła seks nie jest zły - ale twoje podejście też nie jest złe każdy wybiera drogę, którą będzie kroczył-i na pewno znajdzie się facet, który będzie tak samo religijny jak ty jest taki trójkąt kobieta, mężczyzna, Bóg. jeśli kobieta lub mężczyzna jest bliżej Boga niż ta druga połówka to oddala się od niej. powinnaś szukać faceta o takim samym stopniu religijności co ty. ja i mój chłopak nie jesteśmy zbyt blisko tych tematów - nie jest nam z tym jakoś gorzej. gdybym była religijna - to bym się od niego oddaliła - tak samo jakby to on był religijny- nie rozumielibyśmy się tak jak się rozumiemy

Gość mloda jestes a zycie to nie
kafeteria , jest znacznie fajniejsze i bardziej urozmaicone

Gość a ja pójdę na księdza
spowiednika i będę dawał pokutę w mojej celi co ładniejszym zakonnicom, a brzydszym lizanie piczy matki przełożonej, niejednokrotnie.