Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dyrdyma艂

Dlaczego mi nie staje?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
temat na uczuciowy :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ale swoj膮 drog膮 to smutne us艂ysze膰 od swojej kobiety, 偶e si臋 brzydzi wzi膮膰 do buzi - mnie by to mocno och艂odzi艂o w sypialni. Na szcz臋艣cie nie mam tego problemu, ale od kumpla, kt贸ry narzeka艂, 偶e mu nie staje wiem, 偶e bardzo dobrze dzia艂a maxigra go. Daje szybko wzw贸d i do tego 偶uje si臋 ten lek jak gum臋, wi臋c nikt si臋 nie domy艣la, 偶e trzeba si臋 wspomaga膰, 偶eby stan膮艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czyli co? Po wzi臋ciu maxigry go nie musisz siedzie膰 godzin臋 i czeka膰 na wzw贸d? Bo tak zazwyczaj dzia艂aj膮 te leki? Jest na recept臋? Ch臋tnie bym wypr贸bowa艂, bo wkurza mnie to czekania, a偶 stanie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurcz臋 jakby mia艂 mnie lizac facet po informacji 偶e go brzydzi to to chyba tylko mog艂abym go waln膮c w 艂eb a nigdy by mnie nie tkn膮艂,po co ta p***a Ci to m贸wi艂a ,bezdennie g艂upie s膮 baby,niech Ci nie staje nie zas艂u偶y艂a na fiuta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kondor45
ja my艣l臋, 偶e to wszystko ze stresu. w razie co mo偶esz jeszcze p贸j艣膰 do lekarza i niech przepisze Ci maxigr臋 go. bardzo fajny lek, kt贸ry jest jak guma do 偶ucia. wystarczy po偶u膰 kilkana艣cie minut przed i p贸藕niej jest 艣wietnie. wszystko dzia艂a bez problemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to juz siodmy rok z tym masz problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e zjadasz za ma艂o bia艂ka, mi臋sa ? zjedz mega kotleta schabowego na obiad a wieczorem b臋dzie sta艂 jak s艂up telegraficzny:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po schabowym b臋dzie oci臋偶a艂y jak hipopotam, lepszy b臋dzie ry偶 preparowany:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo Fiagra?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasem to jest wina zm臋czenia po prostu, dlatego warto sobie bra膰 co艣 takiego na potencj臋: http://wzaufaniu.pl/long-men suplement naturalny dla organizmu, bardzo mocno dzia艂a na penisa, a sex jest bardziej komfortowy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Orgis
Przyczyn przecie偶 mo偶e by膰 od groma. Pierwsz膮 mo偶e by膰 chocia偶by zm臋czenie i stres. Warto wtedy spr贸bowa膰 si臋gn膮膰 po naturalne metody, tym bardziej, 偶e s膮 takie tabletki, zupe艂nie naturalne - Last Longer. 艢wietnie si臋 sprawdzi艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oj s艂owami mo偶na powa偶nie zablokowa膰 cz艂owieka. Co艣 o tym wiem, bo moja by艂a nie szcz臋dzi艂a mi "komplement贸w". No zablokowa艂em si臋 na seks bardzo konkretnie na d艂u偶szy czas. Do tego stopnia, 偶e musia艂em bra膰 maxigr臋 go, 偶eby mi stan膮艂. Ale teraz mam fantastyczn膮 partnerk臋 i wszystko wr贸ci艂o do normy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stanek33
mo偶e po prostu czego艣 ci brakuje? kup sobie Maxigr臋 Go i uwierz mi, 偶e problem zniknie. U mnie tak jest. Problem by艂, a odk膮d bior臋 Maxigr臋 Go to wszystko dzia艂a jak nale偶y. Bior臋 Maxigr臋 Go kilkana艣cie minut przed seksem i mam pewno艣膰, 偶e b臋d臋 panem sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te偶 bior臋 od jakiego艣 czasu maxigr臋 go, bo zacz膮艂em mie膰 jaki艣 czas temu problem z utrzymaniem erekcji w trakcie. A teraz wszystko znowu dzia艂a bez zarzutu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 borek22
jak masz takie problemy to przyczyn mo偶e by膰 bardzo du偶o, pocz膮wszy od zdrowotnych do psychicznych. kup sobie Maxigr臋 Go i zacznij stosowa膰. na pewno Ci pomo偶e, 偶eby pokona膰 ten problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ze mna nie mia艂bys takich problemow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pukin23
mo偶e jakie艣 problemy z erekcj膮? jak ja takie mia艂em to lekarz przepisa艂 mi Maxigr臋 Go i dzi臋ki niej teraz mog臋 uprawia膰 normalnie seks i nie mam z nim 偶adnych problem贸w. Jak chc臋 to 偶uj臋 Maxigr臋 Go przed seksem i po kilkunastu minutach ju偶 dzia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonek45
kup sobie Maxigr臋 Go i gwarantuj臋, 偶e zobaczysz Tw贸j sprz臋t jeszcze w akcji. Mi pomog艂a i dzi臋ki niej teraz znowu ciesz臋 si臋 idealnym seksem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bartekkazan1231
Co prawda jestem troche starszy od Ciebie, ale mia艂em ten sam problem. Musisz zmieni膰 styl 偶ycia, a jak to nie pomo偶e polecam kupowa膰 tabletki na potencje, polecam sklep www.wzaufaniu.pl, te tabletki long men i white horse dzia艂aj膮 konkretnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kaziunowak1231
U mnie to przysz艂o z wiekiem, uzna艂em, 偶e trzeba wspomaga膰 si臋 tabletkami. Znalaz艂em sklep www.wzaufaniu.pl i tam tabletki na potencj臋 long men i white horse. S膮 naprawd臋 kozackie, dzia艂aj膮 lepiej ni偶 my艣la艂em. Polecam serio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moj膮 potencj臋 zabi艂 stres, dlatego teraz przed seksem bior臋 jedn膮 tabletk臋 maxigry go i po kilkunastu minutach mam solidny wzw贸d i d艂ugo si臋 utrzymuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniolko35
Przyczyn problem贸w z potencj膮 jest naprawd臋 wiele, a stres faktycznie mo偶e by膰 jednym z nich, dobrze o tym wiem... pr贸bowa艂em wielu "naturalnych" afrodyzjak贸w, ale wszystko wr贸ci艂o do normy dopiero po zastosowaniu MaxOnActive rozwiazanie idealne panowie! Jedna tabletka 20min przed stosunkiem i mozna szale膰 polecam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carycka
Jestes p.o. prostu impotentem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mlodymi艣
mo偶e masz jaki艣 problem, ju偶 zwi膮zany z erekcj膮? najlepiej spr贸buj z lekiem Maxigra Go. Ja go u偶ywam przed seksem. Pomaga za ka偶dym razem. 呕uj臋 j膮 i po kilkunastu minutach mog臋 ju偶 dzia艂a膰. Jest jak guma mi臋towa, wi臋c nikt nawet nie wie, 偶e stosuj臋 jaki艣 lek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie staje na widok kobiety? niedobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopenrabem

problemy mog膮 by膰 r贸偶ne, ale nic ci nie zaszkodzi jak zaczniesz brac naturalny suplement ViteRAN - jest mega spoko, mi pom贸g艂 z naprawieniem potencji 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 pra

Ju偶 prababcie mia艂y na to niezawodny spos贸b, nabiera艂y szufelk膮 troch臋 偶arz膮cych si臋 w臋gielk贸w i wypowiada艂y formu艂k臋: "St贸j, bo ci臋 oparz臋!" [ziewam]

Udost臋pnij ten post