Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocurski

Zaprosić ją na imprezę czy nie?

Polecane posty

Gość Kocurski

Chcę zrobić u siebie imprezę i zaprosić znajomych. Do tej pory byłem sam - nie było problemu. Teraz nadal nie mam dziewczyny ale z jedną się spotykam - spotkaliśmy się dopiero dwa razy. I zastanawiam się czy ją zaprosić. Części bliższych znajomych chcę zaproponować nocleg ale jej proponować nocleg, skoro nie jesteśmy jeszcze razem, prawie się nie znamy, spotkaliśmy się dopiero dwa razy a tu pierwszy raz by była u mnie w domu i od razu nocleg? Powiedzieć jej, żeby sobie sama wracała - przecież tak nie zrobię. Pozostaje ją odwieźć ale wtedy musiałbym nie pić alkoholu - i w sumie chyba to mi pozostaje. Jak sądzicie?

Gość Ona _zakłopotanaaaaa
A kiedy ta impreza? Może jest jeszcze czas żeby ją wcześniej zaprosić. A jak Ci zależy na niej to nie pij alkoholu i ją zawieź :) chyba warto?

Gość Kocurski
Sam nawet jeszcze nie wiem czy mi na niej zależy -prawie się nie znamy ale czy mi na niej zależy czy nie to chcę ją dobrze traktować:) Gdyby nie ta impreza to w ogóle bym nie planował tak szybko jej zapraszać do domu. Na obecnym etapie w zupełności mi, i jak sądzę jej, wystarczają spotkania na mieście. Ale zrobić imprezę w tajemnicy przed nią? Bez sensu. Więc pozostaje ją odwieźć:) Dobrze, że znalazłem jakieś wyjście:)

Gość Ona _zakłopotanaaaaa
Też tak myślę. :) albo zamówić jej taxi chociaż myślę że to nie jest dobre wyjście:) ale zapytać możesz czy chcę zostać a jak nie to wtedy będziesz wiedział:) chyba że nie chcesz żeby została

Gość Kocurski
W sumie jak będę ją zawoził to przy okazji i kilka innych osób odwiozę do domów, jeśli będą chciały:)

Gość Kocurski
W sumie nie wiem czy bym chciał żeby została - to by było krępujące i stresujące bardziej dla mnie a i tak organizowanie imprezy (dla kogoś kto rzadko je organizuje) to pewien stres. Ale nie sądzę, żeby ona chciała zostawać. Z resztą nie wiadomo czy w ogóle na imprezę będzie chciała przyjść ale to to pewnie prędzej, zwłaszcza jak będzie wiedziała, że ją np odwiozę:)

Gość Kocurski
Dżentelmen? A niby jak można się zachować inaczej? Powiedzieć, żeby sobie sama wracała? To chyba raczej by oznaczało koniec no nie?:)