Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona mama.....

ŁZAWIĄCE OCZKA U 10 MC NIEMOWLAKA !

Polecane posty

Witam mamusieI Mam problem z moja corcia , byc moze mialyscie podobny problem u swoich dzieci . Jakies 2 tyg temu corci nagle zaczelo łzawic prawe oczko ,po paru dniach zaczela wypływac ropa i to w dodatku juz w obu oczkach . Bylam z dzieckiem u okulisty , ktory przepisal kropelki CHIBROXIN . Z zalecenia lekarza mialam jej wkrplac 5 razy dziennie po 1 kropli ( przez tydzien czasu ) Minął tydzien , ropy nie ma , ale oczka nadal łzawia . Wczoraj znow bylismy u okulisty i lekarz tym razem przepisal inne krople TOBRADEX , ktore mam wkraplac rowniez przez tydzien 4 razy dziennie . Lekarz powiedzial ze jesli to nie pomoze to bedzie musiala miec sondowanie czyli udrazniania kanalikow lzoweych pod narkoza . Bardzo sie martwie , nie wiem jak ten zabieg wyglada . A najbardziej obawiam sie tej narkozy . Nie co robic jesli krople nie pomoga . Moze powinnam jeszcze zasiegnac porady innego okulisty . Mamusie napiszcie jesli mialyscie podobny problem. za opowiedzi z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość zmieniam zdanie
Może jednak krople pomogą... Zabiegu nie będę Ci opisywać, bo dla matki zabieg wygląda koszmarnie.

nikt wiecej sie nie wypowie ?