Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka kafe kafe

bardzo niskie libido po tabl.antykoncepcyjnych jasmin Kto z was mial?ma?co robic

Polecane posty

Gość kobietka kafe kafe

bralam tabletki antykoncepcyjen jasmin po nich moje libido spadlo ponizej zera:( odstawilam je, nie biore juz 4 miesiac a moje libido = 0 kiedy bedzie jak kiedys?czy ktoras z was tez tak mila ?jak dlugo?co robic?

Gość de Franczesko Dolores
wraz ze swoją małżonką Lusesistą robimy takie cyrki w łóżku że hej

Gość kobietka kafe kafe
ja juz ich niebiore 4miesiac. przedtem zmienialam na inne ale i tak czulam sie fatalnie wiec odstawialm i sie nie truje.

Gość kobietka kafe kafe
czulam sie okropnie nic mi sie niechcialo caly czas bylam taka ospala. teraz jak nie biore mam lepsze samopoczucie ale libido dalej niskie.

Gość reniferówka
heh a ja zdecydowałam sie na tabletki głównie z tego powodu żeby obniżyć libido i ni cholery, dalej jestem ciągle napalone :P jakie tabletki bierzesz? jakby co ja biore logest i nie obniżył mi libido- ale mi chyba nic go nie obniży choćbym chciala :P

Gość kobietka kafe kafe
bralam jasmin, mysle ze po paru miesiacach jasminu by ci obnizylo sie libido. lepsze bardzo wysokie niz zerowe

Gość szfgvhbnm
Lusesita de Milagros Dolores--bez obrazy kobieto,ale co ty mozesz wiedziec na temat libido jak ty masz chłopa raz,max dwa razy w tyg.na weekend.Sama pisałas,ze spotykacie sie w weekendy,a takie dwukrotne spotkania na tydz.to samo z siebie libido wytwarza.

Gość kobietka kafe kafe
jakbym wiedziala ze tak bedzie to nigdy tabsow nie wziela. przed kilka razy dziennie mialam ochote i sie kochalismy(jak byl czas) a terz to 2 razy na tydzie i to tylko dla mojego M

Gość kobietka kafe kafe

Gość szfgvhbnm
Lusesita de Milagros Dolores--nie klłam ,bo pisałas ostanio,ze tylko w weekendy sie spotykasz.

od 2 tygodni bardzo często ;) w każdym razie moje zdanie jest takie że po trzydziestce libido wzrasta kilkukrotnie :classic_cool: a jak się doda super partnera no to krótko mówiąc jestem non stop pobudzona :P nie zależnie od tego czy jestem blisko niego czy tylko sobie o nim pomyślę ;)

Gość kobietka kafe kafe
po 30 wzrasta?to jest jeszcze nadzieja dla mnie:) za kilka lat

Gość flflf
Autorko, najwyraźniej twoje problemy z libido nie są związane z tabletkami, po prostu. Ja biorę yasmin od wielu lat i świetnie się po nim czuję.

Gość kobietka kafe kafe
do postu wyzej na kzadego tabletki dzialaj inaczej na mnie bardzo zle. kilka lat temu bralam tez jasmin przez 2 lata i bylo super a teraz juz nie.