Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca sie

ginekolog

Polecane posty

Gość bojąca sie

mam 15 lat i po raz pierwszy będe iść do ginekologa, bo w naszej rodzinie były rózne wady i takie tam i będe miec różne badania. strasznie sie boje. boje sie dentysty a co dopiero ginekologa! do tego nie moge o tym pogadać z mamą bo mieszkam z macochą ;/ za 2 dni ide a ja już się trzęse :( mam sie czegoś bać ?

Gość bojąca sie
help me to już za 2 dni ! :(

Gość dakota-dakota
Nie martw się o nic. Nie ma się czego bać. Ja osobiście wolę ginekologa od dentysty...

Gość to nic nie boli
nie bój się, nie masz się absolutnie czego bać! zadbaj o wypróżnienie, żeby nie iść na badanie z zaparciem, a przed wizytą zrób siku :) ja wolę iść do ginekologa niż do dentysty :)

Gość bojąca sie
skitram sie ze strachu XP a w sumie raz sie żyje :P dzięki za rady

To może doradzicie mi jak mam perzekonac moją Kobiete żeby wreszcie się udała do ginekologa bo ma 20L. a nigdy tam nie była. Uważa że ma jeszcze czas bo nic się jej nie dzieje, pomijając że ma strasznie nieregularne okresy i boi się pokazac nago przez obcą osobą. Jakieś sugestie...

Gość e tam80
wytłumacz jej że taki ginekolog ma dziesiątki pacjentek dziennie i każda musi sie rozebrać... hym aha i nie musi ją nic boleć ani nic aby stwierdzić że coś jej jest :P niech sie przełamie... dobry ginekolog robił takie badania tysiące razy i raczej nie zapisuje sobie w zeszycie :D imienia i nazwiska z dopiskiem - ,,a ta jest brzydka", ,,a ta sie nie umyła" i nie rozsyła tego w necie XDD (moja wyobraźnia)