Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Love Me

Joanna - Z Apteczki babuni - Odżywka wzmacniająca do włosów wypadajacych

Polecane posty

chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was miala moze taka odzywke i czy sobie ją chwalicie.. a i jestem blondynka i czy moze ona mi przyciemnic wlosy?? a no i jeszcze jedno w aptece nie moge jej zakupic wiec gdzie poza Allegro?

Gość Desperado20
Ja mam. Beznadzieja. Lezy w łazience tylko :)

ja uzywalam lacznie z szamponem, kupilam w jakims supermarkecie za 9zl (po ok.4,5zl za sztuke) i powiem ci,ze bardzo lubie ten zestaw i moim zdaniem wzmocnil mi wlosy, pachnie ladnie, ogolnie polecam,ale lacznie z szamponem:)

aha kupilam w auchanie. a co do przyciemniania to nie wiem, ja mam ciemny blond/ jasny braz i nic mi sie z nimi nie stalo:)

tak, u mnie sie sprawdzil. ale ja tez lykam suplement na wypadanie wlosow,wiec nie wiem co tak naprawde zadzialo:) mozesz sprobowac, 9 zl to nie majatek:)

Gość lilllo
ja mam taki szampon z rozmarynem i skrzypem i jestem zadowolaona, nawet bardzo

ja to moge zakupic ten produkt tylko na allegro bo nie wiem gdzie moge kupic w aptekach nie ma... prosze o jeszcze jakies opinie... chyba wiecej dziewczyn ją stosowalo co nie??

Gość ja miałam szampon i odżywk
ę ale nie polecam. Włosy jak wypadały tak wypadają, nie da się ich po szamponie i odżywce rozczesać i są suche jak siano

Gość polecam polecam
miałam suche włosy, kpiłam odzywkę i szmpon i pomogły. Są też w Rossmanie i drogerii Natura. Co do rozczesywania- rewelacja, mam długie włosy i baaardzo sie placzą, a ten zestaw pomógł w ich rozczesywaniu.

Stosuję tę odżywkę wraz z szamponem wzmacniającym Rzepa już od jakiegoś czasu i nie zamierzam tego zestawu zmieniać. Te kosmetyki na pewno nie są gorszę od innych, dużo droższych produktów. Włosy są błyszczące, nie plączą się i są wzmocnione. Osobiście polecam.

no ale co z wypadaniem włosów po tej odżywce?? mi wypadaja obecnie okropnie wlosy i natknelam sie w necie na ten produkt i zastanawiam sie nad kupnem..

Mi praktycznie ostatnio włosy nie wypadają,ale trudno jednoznacznie stwierdzić, czy to dzięki odżywce. Może oprócz odżywki zakup jakiś suplement diety- wyciąg ze skrzypu polnego itp.