Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na zmiany...

dobra ksiazka dla 23-latka???

Polecane posty

Gość czas na zmiany...

wojownik trzech swiatow my dzieci dworca pamietnik narkomanki nie czyli tak jak myslicie??? co polecacie?

dla 23 latka??? No chyba raczej nie! Te które wymieniłas to raczej dla 15 latka :) Polecam Umberta Eco jakąś książkę. A jeśli coś lżejszego to może którąś z książeczek o Adrianie Mole.

Gość juzmamdosc
nie no ja to czyatałam jak miała tak samo jakies 15 lat :( może cos Browna?

jak jest romantykiem i takim tam, to z Eco jest fajna "Tajemniczy płomień królowej Loany" albo Marqueza "Sto lat samotności". ja tam lubię takie bzdety, ale jestem dziewczyną. coś bardziej męskiego, ale zabawnego "Paragraf 22". to z takich klasyków.

Gość czas na zmiany...
ja jestem takie duze dziecko...;) kurde chcialbym cos zyciowego...

Gość czarny kotekPP
do autorki.. ja te książki czytałam jak miałam 16 lat.... teraz mam 23, rozluźnia mnie s.king:D

Gość czas na zmiany...
chcialbym jeszcze dodac ze w swojej 23-letniej karierze zyciowej przeczytalem tylko jedna ksiazke... lysek z pokladu idy... nigdy nie lubilem czytac ale od jakiegos czasu zauwazylem ze bez ksiazek sie nie obejdzie:) ta katarzyna wielka bedzie odpowiednia dla mnie?

Do takich samych wniosków doszedłem będąc o rok starszy od ciebie i przeczytałem Hobbita a potem całą trylogie Tolkiena "Władce Pierścieni". Polecam! Cos niesamowitego jak ktoś lubi fantastykę. Nie na darmo twórczośc Tolkiena zwą współczesną mitologia. Pozdr

Marcin Bruczkowski Bezsenność w Tokio :) uwielbiam tą książkę, ostatnio podarowałam chłopakowi i też b. zadowolony 🌻 o życiu studenckim Polaka w Japonii, jego przyjaźniach, przygodach, pracy, piciu, piciu, kontrastach i paradoksach życia w Japonii w latach 90tych i piciu;) suuuper ewentualnie Singapur czwarta rano tego samego autora, jeśli lubi klimaty muzyczno-perkusyjne

Gość czas na zmiany...
czytam wlasnie rok 1984 orewlla. jestem juz w trzeciej czesci:) polecam!

Gość czas na zmiany...
ups! mala literowka;) oczywiscie orwella:D