Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashdjtmms

Boje się upić...

Polecane posty

Gość ashdjtmms

Tak jak w temacie. Boje się upic. Boje się że powiem coś przy znajomych jakąs glupote np. że jestem gejem a oni w to uwierza i będa mi to do końca życia wypominac. Chciałbym się upić, za niedługo 18-nastki a ja co będe robic? Siedzieć i pic soczek? Pomóżcie co zrobić...

Gość recydywa
nie pić 😴

Gość Hona2302
Włącz kamerę usiadz przed nia upij sie i jak wytrzeźwiejesz to zobacz co się nagrało.. :) nawaleniu ludzie gadaja też sami do siebie

Gość ashdjtmms
no tak, ale oni juz wiedza jaką mają głowe. a jak ja bedę mieć zgon po pierwszym kielichu wódy xD no nie bo wypiłem mlże z 3 kiedyś naraz w ciągu 20 minut i mnie trochę wzieło. Ale ile alkoholu potrzeba by miec taki zgon amen?

Gość każde
Daj spokój, nie chcesz nie pij. Na drugi dzień będziesz opowiadał co sie działo tym, którym film się urwał. Dodasz coś od siebie, będą jaja :p

Gość Hona2302
nie wiem, nie pije... najwiecej co wypiłam to był 2 kieliszki jak byłam sama w domu tak zeby mi sie humor poprawił :)

Gość każde
Ojejku, to zależy od osoby a nawet od dnia :D Ja czasami potrafiłam chodzić i jeszcze dyskutować po tak powalających ilościach alkoholu, że sama byłam zaskoczona. Normalnie już dawno powinnam była zwałkę zaliczyć. Dopóki nie przetestujesz tego na sobie, nie będziesz wiedział.

Gość xjfhguifhg
to nie pij wody tylko piwo nie kazdy musi zlopac wode, kazdy pije to co moze, najpierw zjedz cos tlustego itp pracuje w barze i uwierz mi ze nachlani ludzie sa naprawde zalosni :O

Gość ashdjtmms
ja wiem że nie musze pić, ale ja chcę... boję się tylko że jakaś wtopa bedzie, albo że gorzej jakiegoś faceta zaczną obmacywac bleee

Gość ashdjtmms
dzieki Wam. Najbliższa 18 w styczniu, kupuję wóde jutro i bede pił z 3 dziennie xD